Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Concaver Wheels

Over Concaver Wheels

Concaver is het resultaat van ons streven naar uitmuntendheid op de wielenmarkt. Ons doel is het leveren van spectaculaire kwaliteit en het voldoen aan de behoeften van autokenners die met niets anders genoegen nemen dan perfectie.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de wielenmarkt, kunnen we onszelf met trots experts noemen in wat we doen. Door het combineren van geavanceerde technologieën met aandacht voor het kleinste detail, zijn wij in staat om wielen te maken die voldoen aan de hoogste esthetische en prestatiegerelateerde eisen van onze klanten.

De kwaliteit van onze wielen komt niet alleen voort uit onze ervaring, maar ook uit onze passie voor perfectie. Wij nemen geen kortere wegen en doen geen concessies, omdat wij ons ervan bewust zijn dat onze klanten bij ons komen voor een product van topkwaliteit dat met de grootste toewijding en deskundigheid moet worden gepland, ontworpen en vervaardigd.

Al onze wielen zijn ontworpen door professionele ontwerpers van wereldklasse die zowel zorg dragen voor het uiterlijk als voor de prestaties. Ons doel is om niet alleen de laatste trends te volgen, maar om ze zelf te creëren.

Concaver velgen overzicht

Concaver Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Concaver velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Concaver Wheels, variërend van 19 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Concaver velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Concaver Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Concaver Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Concaver Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Concaver Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Concaver Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Concaver Wheels velgen, daarnaast worden Concaver Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Concaver Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Concaver Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Concaver Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Concaver Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Concaver Wheels velgen?

Concaver Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Concaver Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Concaver Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Concaver Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!