Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Concaver Wheels

Concaver Wheels: Perfectie en innovatie in wielenontwerp

Concaver Wheels is een merk dat zich onderscheidt in de wielenmarkt door zijn toewijding aan uitmuntendheid en perfectie. Met meer dan tien jaar ervaring positioneert het merk zich als expert in het vervaardigen van wielen die voldoen aan zowel esthetische als prestatiegerelateerde eisen. Door het combineren van geavanceerde technologieën met minutieuze aandacht voor detail, creëert Concaver wielen die uitblinken in zowel design als functionaliteit.

Het assortiment van Concaver, waaronder de CVR1 (Flow Forged) in diverse afwerkingen zoals Black, Bronze with Brushed Face, en Carbon Graphite, toont hun capaciteit om niet alleen trends te volgen, maar ook te creëren. Elk wiel is het resultaat van gedegen vakmanschap en een passie voor perfectie, waarbij geen concessies worden gedaan op het gebied van kwaliteit.

Concaver Wheels zijn ontworpen door professionele ontwerpers van wereldklasse, waarbij zowel esthetiek als prestaties vooropstaan. Het assortiment is divers, variërend van de CVR2 en CVR3 series tot de CVR7, elk met unieke kenmerken die voldoen aan de verwachtingen van autokenners. Of klanten nu op zoek zijn naar een klassieke uitstraling of een op maat gemaakte finish, Concaver biedt een scala aan mogelijkheden.

De filosofie van Concaver Wheels is gericht op het leveren van een product van topkwaliteit, gepland en vervaardigd met de grootste toewijding en deskundigheid. Dit benadrukt hun streven naar het leveren van wielen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken. Met een reeks aan afwerkingen en maten biedt Concaver Wheels expressieve en dynamische stijlen voor de hedendaagse auto-enthousiast. Ervaar de kracht van innovatie en stijl met Concaver Wheels, een merk dat perfectie in elk detail belichaamt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Concaver velgen voor uw voertuig te vinden.

Concaver velgen overzicht

Concaver velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de uitmuntendheid van Concaver Wheels, een merk dat zich richt op spectaculaire kwaliteit en perfectie, voldoend aan de eisen van autokenners.

Bestel velgen van Concaver Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Concaver velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Concaver velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Concaver Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Concaver Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Concaver Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Concaver Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Concaver Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Concaver Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Concaver Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Concaver Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Concaver Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Concaver Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Concaver Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Concaver Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Concaver Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Concaver Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Concaver Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Concaver Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Concaver Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken