Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo RH Alurad

RH Alurad velgen: Dynamische ontwerpen voor elk seizoen

RH Alurad, met zijn indrukwekkende collectie lichtmetalen velgen, biedt een uitgebreid assortiment dat de esthetiek van elk voertuig versterkt. Dit merk staat bekend om zijn sportieve en dynamische ontwerpen die een voertuig in elke situatie een indrukwekkend voorkomen geven.

Het assortiment van RH Alurad is divers, waardoor klanten een ruime keuze hebben uit complete wielen, velgen en accessoires. Deze variëteit zorgt ervoor dat elk voertuig zijn eigen unieke karakter kan uitstralen. Of het nu gaat om de elegante AE Tecnic, de stoere AH Turbo, of de klassieke AL Cup, RH Alurad heeft een ontwerp dat past bij iedere smaak en voorkeur.

De velgen van RH Alurad komen in verschillende maten, variërend van 16 tot 21 inch, en zijn beschikbaar in een reeks van afwerkingen zoals Matt Black, Silver, Candy Red en Hyper Anthracite. Dit brede scala aan keuzes maakt het mogelijk voor autoliefhebbers om hun voertuigen te personaliseren en te onderscheiden van de massa.

Het Duitse merk RH Alurad legt een sterke nadruk op kwaliteit en design. Hun velgen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zijn ook gemaakt om te presteren onder verschillende rijomstandigheden en in verschillende seizoenen. Dit maakt de velgen van RH Alurad een uitstekende keuze voor diegenen die zowel stijl als functionaliteit waarderen in hun voertuigaccessoires.

Met RH Alurad velgen geeft u uw auto een onmiskenbare flair en een dynamische uitstraling, wat bijdraagt aan zowel de schoonheid als de prestaties van het voertuig. RH Alurad blijft een topkeuze voor automobilisten die hun voertuig willen upgraden met velgen die zowel tijdloos als trendy zijn.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte RH Alurad velgen voor uw voertuig te vinden.

RH Alurad velgen overzicht

RH Alurad velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek RH Alurad's sportieve en dynamische velgen! Van AE Tecnic tot ZW5 MLCup, vind het perfecte ontwerp voor elk voertuig en elk seizoen.

Bij diverse modellen van RH Alurad kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle RH Alurad velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van RH Alurad en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande RH Alurad velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte RH Alurad velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op RH Alurad velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe RH Alurad velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik RH Alurad velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen RH Alurad velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of RH Alurad velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of RH Alurad velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke RH Alurad velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden RH Alurad velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De RH Alurad velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u RH Alurad online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van RH Alurad eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn RH Alurad velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw RH Alurad velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik RH Alurad velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van RH Alurad bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste RH Alurad velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke RH Alurad velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken