Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Bentley velgen: Luxe en prestatie voor uw exclusieve auto

Bentley, een toonbeeld van Britse luxe en verfijning, verdient velgen die deze kenmerken tot in de puntjes weerspiegelen. Ons aanbod van Bentley velgen is zorgvuldig samengesteld om de exclusiviteit en de hoogstaande kwaliteit van Bentley auto's te complementeren. Van de elegante Continental GT tot de indrukwekkende Bentayga, onze velgen versterken de majestueuze uitstraling van elk Bentley model.

Deze velgen zijn vervaardigd met een ongekende aandacht voor detail, gebruikmakend van enkel de meest verfijnde materialen. Dit resulteert in een product dat niet alleen esthetisch in lijn is met de Bentley-standaard, maar ook bijdraagt aan de uitzonderlijke prestaties en het rijcomfort. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassiek en ingetogen ontwerp of naar iets meer opvallend en modern, onze Bentley velgen zorgen ervoor dat uw auto zich onderscheidt in zowel stijl als prestatie. Kies voor onze velgen om de grandeur en het ongeëvenaarde karakter van uw Bentley nog verder te accentueren.

Verhoog de allure van uw Bentley met onze op maat gemaakte velgen. Ervaar ultieme luxe en superieure prestaties met onze hoogwaardige selectie.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Bentley?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Bentley

Bentley Arnage

Bentley Continental Flying Spur

Bentley Continental GT

Bentley Continental GTC

Bentley Mulsanne

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken