Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

BAIC velgen: Stijlvolle upgrade voor uw moderne SUV

BAIC, bekend om zijn reeks moderne SUV's en elektrische voertuigen, biedt een platform voor velgen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Onze selectie van velgen voor BAIC-modellen is ontworpen om de dynamische en eigentijdse uitstraling van deze voertuigen te versterken. Onze velgen voegen een extra laag van stijl en elegantie toe aan uw voertuig.

Deze velgen zijn vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid, gebruikmakend van materialen die bestand zijn tegen de eisen van dagelijks gebruik en diverse rijomstandigheden. Ze zijn ontworpen om niet alleen het uiterlijk van uw BAIC te verbeteren, maar ook om de rijprestaties te optimaliseren. Met ontwerpen die variëren van strak en minimalistisch tot meer opvallend en assertief, bieden onze velgen u de mogelijkheid om uw BAIC te personaliseren en uw eigen unieke stijl uit te drukken. Kies onze velgen voor een verfijnde upgrade die de kwaliteit en dynamiek van uw BAIC benadrukt.

Verrijk uw BAIC met onze premium velgen, ontworpen voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling, passend bij uw dynamische SUV.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw BAIC?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw BAIC

BAIC Senova X55

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken