Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Delta 4x4

Over Delta 4x4

Drie onopvallende termen die het verschil maken. Het zijn geen loze woorden. Nee! Het zijn doorleefde waarden.

De precisie. Het zit in al onze off-road accessoires. Met elke meter die u rijdt, ervaart u precisie in perfectie. Zelfs als het stof maar zo opstijgt - het kan niets tegenhouden.

Wij combineren innovatie met vakmanschap. De onstuitbare drang om sneller en efficiënter voor u te werken en producten te ontwikkelen die aanvoelen als een droom die uitkomt.

Ons succes is gebaseerd op uw tevredenheid. Alle medewerkers van het delta4x4 team werken om ervoor te zorgen dat u vol adrenaline en enthousiasme bent elke keer dat u rijdt. Off-road accessoires waar het delta4x4 hart aan hangt!

Totale veiligheid. Uw veiligheid. Zonder compromissen. Bij elke off-road rit, waar het stof alleen zo opstijgt. Rijd over het meest oneffen terrein en voel de adrenaline door uw lijf. Juist dan heb je kwaliteit nodig - gecertificeerde kwaliteit van delta4x4!

Bij off-road trips moet alles gestemd zijn, van begin tot eind. Helaas kunnen wij niet bij elk van uw avonturen aanwezig zijn. Maar een deel van ons wel. Onze producten maken niet alleen gebruik van grondstoffen, maar ook van een deel van de delta4x4 filosofie en de waarden waar wij voor staan.

Het hoge tempo van de hedendaagse technologie en de daarmee samenhangende groeiende eisen van onze klanten bepalen ons hoge kwaliteitsniveau. Als controlemiddel inspecteren wij ons kwaliteitsmanagementsysteem, dat gecertificeerd is, regelmatig.

Wij hechten groot belang aan de voortdurende verbetering van ons managementsysteem en de handhaving van ons bedrijfsbeleid.


De geschiedenis van delta4x4 begint in 1980 in een kleine garage in Schondorf am Ammersee. De oprichter van het bedrijf, Josef Loder, richt samen met twee vrienden "delta Geländesport und Zubehör Handels GmbH" op. Daarmee is delta 4X4 een van de eerste bedrijven op de markt die zich bezighoudt met off-road. Het team neemt deel aan de rally Parijs-Dakar met een Suzuki LJ80 die speciaal voor deelname is aangepast.

De auto haalt de eindstreep, zelfs toen hij buiten het klassement viel. Daarna komt het project in een stroomversnelling, er ontstaan vriendschappen en partnerschappen en in 1985 wordt er opnieuw deelgenomen aan de rallye. In 1990 werd delta4x4 de officiële vertegenwoordiger van de rally in Duitsland en daarmee het eerste aanspreekpunt voor rijders en sponsors. Zo nam het project zijn loop, en in 2015 werd het 35-jarig bestaan van het bedrijf gevierd met de deelname aan de grootste all-wheel drive beurs van Europa, de "Adventure & All-wheel drive".

Delta 4x4 velgen overzicht

Delta 4x4 velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Delta 4x4 is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Delta 4x4 design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Delta 4x4 velgen.

Alle Delta 4x4 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Delta 4x4, variërend van 15 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Delta 4x4 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Delta 4x4 velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Delta 4x4 velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Delta 4x4 leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Delta 4x4 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Delta 4x4 velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Delta 4x4 velgen, daarnaast worden Delta 4x4 velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Delta 4x4 velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Delta 4x4 velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Delta 4x4 gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Delta 4x4 optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Delta 4x4 velgen?

Delta 4x4 gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Delta 4x4 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Delta 4x4 bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Delta 4x4 bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!