Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 1Form

1Form Wheels: Innovatief design en kwaliteit

1Form, na twee jaar van intensieve ontwikkeling, heeft zich gevestigd als een merk dat innovatieve wielontwerpen combineert met technische excellentie. Sinds de productieaanvang in 2017, biedt 1Form een indrukwekkend scala aan lichtmetalen velgen, ontwikkeld met een diepgaande kennis en passie voor auto's.

Elk wiel in het assortiment van 1Form is het resultaat van nauwgezette aandacht voor zowel ontwerp als technische ontwikkeling. De wielen voldoen aan specifieke vereisten zoals voldoende ruimte voor grote remmen, belastbaarheid voor bestelwagens, slagvastheid, grote centrale boringdiepte, en hoogwaardige lakafwerking om garantieproblemen te minimaliseren.

Het assortiment omvat verschillende modellen zoals de Edition.1, verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, geborsteld puur zilver, grafiet, mat zwart en matbrons. De Edition.2-serie biedt mat zwart en wit, inclusief speciale Transit-versies in mat zwart met blauwe of rode dop. De Edition.3-serie, beschikbaar in zwart, grafiet en matbrons, en de Edition.4 in zwart, goud, matbrons en wit, tonen de diversiteit van het merk.

De Edition.5 en Edition.6-series bieden nog meer variatie, met opties zoals zwart, zwart met gepolijst voorkant, geborsteld puur zilver en matbrons. De Edition.7-serie, inclusief Transit-modellen, komt in zwart met gepolijst voorkant, mat zwart en zilver. Ten slotte is er de Edition.9 in zwart, zwart met gepolijst voorkant, grafiet en matbrons.

1Form blijft de grenzen van wielontwerp en -ontwikkeling verleggen, om de nieuwste en meest innovatieve concepten in de industrie te leveren. Met een balans tussen kwaliteit, stijl, betaalbaarheid en functionaliteit, zijn 1Form wielen een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een unieke upgrade voor hun voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 1Form velgen voor uw voertuig te vinden.

1Form velgen overzicht

1Form velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de unieke en stijlvolle lichtmetalen velgen van 1Form, ontworpen met passie en expertise. Perfecte keuze voor een mix van kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Bestel velgen van 1Form en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 1Form velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 1Form velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 1Form velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 1Form velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 1Form velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 1Form velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 1Form velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 1Form velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 1Form velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 1Form velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 1Form velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 1Form online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 1Form eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 1Form velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 1Form velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 1Form velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 1Form bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 1Form velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 1Form velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken