Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 1Form

1Form velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment 1Form velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van 1Form, variërend van 16 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande 1Form velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over 1Form

Twee jaar heeft 1Form besteedt aan de ontwikkeling van het merkconcept en de eerste 1Form wielontwerpen. De 1e ontwerpen werden in productie genomen in september 2017, rechtstreeks vanuit de ontwikkeling en distributie in het Verenigd Koninkrijk.

Het in-house productontwerp- en ontwikkelingsteam, bestaande uit deskundige individuen, die worden gezien als enkele van de allerbeste in de wielenindustrie, begon met een persoonlijke passie voor lichtmetalen autowielen uit vroege jaren, waar het verbeteren van de auto de passie werd.

Bij 1Form weten ze dat het niet alleen om een ontwerp gaat, maar ook om technische ontwikkeling, trendontwikkeling en montage-knowhow, waarbij ze grenzen verleggen en iets bijzonders bereiken.

Het doel als 1Form vooruit gaat? Voortdurend de grenzen verleggen van het ontwerpen en ontwikkelen van lichtmetalen velgen, om u de nieuwste concepten te brengen op de manier die ze geleerd hebben - trendsettend in de industrie!

Kies voor een unieke vorm, 1Form

Het concept achter 1Form Wheels was om een velgenmerk te introduceren dat de perfecte mix bood van kwaliteit, stijl, betaalbaarheid en functie.

Gebaseerd op jarenlange ervaring in de industrie en technische kennis wisten ze dat de perfecte formule bestond uit: Veel ruimte voor grote remmen, belastbaarheid voor bestelwagens en slagvastheid, grote centrale boringdiepte, geweldig uitziende aantrekkelijke ontwerpen, hoogwaardige lakafwerking om garantieproblemen te minimaliseren.

Elke velg in de 1Form lichtmetalen velgenreeks is ontworpen met deze formule in gedachten, en elke toekomstige velg die zal worden uitgebracht zal dit voorbeeld volgen.

1Form velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment 1Form velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment 1Form velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van 1Form leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van 1Form op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

1Form velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor 1Form velgen, daarnaast worden 1Form velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om 1Form velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden 1Form velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van 1Form gemonteerd met banden?

U kunt velgen van 1Form optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar 1Form velgen?

1Form gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van 1Form op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van 1Form bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van 1Form bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!