Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

DeLorean velgen: Futuristische uitstraling voor uw iconische auto

De DeLorean DMC-12, bekend om zijn unieke design en iconische status, is een auto die een speciale soort velgen vereist. Onze selectie van DeLorean velgen is speciaal ontworpen om de futuristische en onderscheidende uitstraling van de DeLorean te complementeren. Deze velgen zijn een ideale keuze voor eigenaren die de unieke esthetiek van hun voertuig willen behouden en tegelijkertijd moderne prestaties willen toevoegen.

Vervaardigd met een oog voor detail en kwaliteit, zijn onze DeLorean velgen ontworpen om de tijdloze allure van dit voertuig te versterken. Ze bieden niet alleen een esthetische upgrade, maar verbeteren ook de rijprestaties door een uitgebalanceerde combinatie van lichtgewicht en stevigheid. Met een scala aan ontwerpen, van klassiek geïnspireerd tot modern en gestroomlijnd, bieden onze velgen de mogelijkheid om uw DeLorean aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Kies voor onze velgen om de futuristische uitstraling van uw DeLorean te benadrukken en geniet van een verbeterde rijervaring.

Geef uw DeLorean DMC-12 een tijdloze upgrade met onze velgen. Perfecte mix van retro-futurisme en moderne prestaties.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw DeLorean?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw DeLorean

DeLorean DMC-12

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken