Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Maxus velgen: Betrouwbaar en stijlvol voor uw bestelwagen

Maxus, als een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en veelzijdige bestelwagens en commerciële voertuigen, vereist velgen die zowel functioneel als esthetisch passend zijn. Onze collectie Maxus velgen is speciaal ontworpen om aan de behoeften van commerciële voertuigen te voldoen, met name voor modellen zoals de Maxus Deliver 9 en eDeliver 3. Deze velgen zijn niet alleen een visueel statement, maar dragen ook bij aan de prestaties en betrouwbaarheid van uw voertuig.

De door ons aangeboden Maxus velgen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en sterkte, essentieel voor het dagelijks intensieve gebruik van commerciële voertuigen. Ze zijn ontworpen om zowel de belasting te weerstaan als de rijefficiëntie te verbeteren, wat cruciaal is voor bedrijfsvoertuigen. Met een reeks aan stijlen, van eenvoudig en strak tot meer robuust en opvallend, bieden onze velgen u de mogelijkheid om uw Maxus te personaliseren en een professionele uitstraling te geven. Kies voor onze Maxus velgen voor een betrouwbare en stijlvolle upgrade, die de prestaties en het imago van uw bedrijfsvoertuig verhoogt.

Geef uw Maxus een functionele upgrade met onze duurzame velgen. Ideaal voor verhoogde prestaties en een professionele uitstraling.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Maxus?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Maxus

Maxus Deliver 9

Maxus T70

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken