Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MAM

MAM velgen: Stijlvolle en duurzame keuze voor elke auto

MAM staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn topkwaliteit in de velgenindustrie. Deze reputatie heeft MAM gemaakt tot een van de meest gerespecteerde namen op de markt, met een aanbod dat zowel veelzijdig als betrouwbaar is.

Elk MAM-product, van de elegante 'MAM B2' tot de opvallende 'MAM RS4' , getuigt van een compromisloze toewijding aan kwaliteit en design. De velgen zijn verkrijgbaar in verschillende inchmaten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan auto's. Dit maakt MAM Velgen tot een uitstekende keuze voor zowel dagelijks rijden als voor de meer prestigieuze voertuigen.

MAM's assortiment bestaat uit diverse stijlen, en biedt daarmee opties voor elke smaak en voorkeur. De combinatie van duurzaamheid, stijl en veelzijdigheid maakt MAM Velgen een favoriete keuze voor autobezitters over de hele wereld. Met MAM kiest u voor velgen die niet alleen uw auto verfraaien, maar ook bijdragen aan een betere rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MAM velgen voor uw voertuig te vinden.

MAM velgen overzicht

MAM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek MAM velgen - 25 jaar expertise in hoogwaardige, veelzijdige velgen. Perfecte match voor elke smaak en elk voertuigtype.

Bij diverse modellen van MAM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MAM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MAM en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MAM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MAM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MAM velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MAM velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MAM velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MAM velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MAM velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MAM velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MAM velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MAM velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MAM velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MAM online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MAM eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MAM velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MAM velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MAM velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MAM bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MAM velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MAM velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken