Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Victor Equipment

Victor Equipment: Exclusieve velgen voor Porsche

Victor Equipment, opgericht vanuit een diepgewortelde passie voor Porsche, is gewijd aan het vervaardigen van uitzonderlijke, op maat gemaakte lichtmetalen velgen, exclusief voor Porsche-eigenaren. Als Porsche-puristen begrijpen wij het belang van precisie, kwaliteit en exclusiviteit, waarden die diep geworteld zijn in elke Porsche-rijervaring.

Ons assortiment, waaronder de Alpen, Baden, Berg, Innsbruck, Lemans en Zuffen modellen, wordt gekenmerkt door een diversiteit aan stijlvolle ontwerpen, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat zwart, oranje, wit, chroom en hyperzilver. Deze velgen zijn niet alleen ontworpen om te voldoen aan de hoge standaarden van Porsche, maar ze overstijgen deze zelfs, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor degenen die streven naar een upgrade in zowel prestaties als uiterlijk.

Victor Equipment onderscheidt zich door een obsessieve aandacht voor detail, van de zuiverheid van de gebruikte legeringen tot de innovatie in productiemethoden en de perfectie in afwerkingen. Onze velgen versterken de algehele esthetiek en prestaties van Porsche-voertuigen, waardoor ze een onmiskenbare keuze zijn voor diegenen die de beste rijervaring verlangen.

Kortom, Victor Equipment staat synoniem voor toewijding, kwaliteit en exclusiviteit, waardoor elk Porsche-voertuig niet alleen verrijkt wordt met superieure wielen, maar ook met een ongeëvenaarde elegantie en prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Victor Equipment velgen voor uw voertuig te vinden.

Victor Equipment velgen overzicht

Victor Equipment velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Victor Equipment, de specialist in hoogwaardige, op maat gemaakte lichtmetalen velgen, exclusief ontworpen voor Porsche sportwagens, luxe sedans en SUV's.

Bestel velgen van Victor Equipment en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Victor Equipment velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Victor Equipment velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Victor Equipment velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Victor Equipment velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Victor Equipment velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Victor Equipment velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Victor Equipment velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Victor Equipment velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Victor Equipment velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Victor Equipment velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Victor Equipment velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Victor Equipment online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Victor Equipment eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Victor Equipment velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Victor Equipment velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Victor Equipment velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Victor Equipment bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Victor Equipment velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Victor Equipment velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken