Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Targa

Targa Wheels: Exclusieve gesmede velgen voor luxe auto's

Targa Wheels onderscheidt zich in de markt van lichtmetalen velgen door zijn exclusieve benadering van wielontwerp en productie. Gericht op eigenaren van premium Duitse auto's, staat Targa bekend om zijn hoogwaardige smeedwerk en het vermogen om elk aspect van de velgen te personaliseren. Dit maakt Targa Wheels uniek, omdat ze kunnen voldoen aan specifieke klantwensen zonder de beperkingen van massaproductie.

De legeringen van Targa zijn ontworpen met het oog op zowel stijl als kwaliteit. Ze bieden ontwerpen die de originele fabrieksontwerpen weerspiegelen, maar toch uniek en onderscheidend zijn. Hierdoor zijn Targa wielen niet alleen een vervanging, maar een upgrade die een persoonlijk tintje aan een voertuig geeft.

De moderne, opvallende ontwerpen van Targa nemen bestaande fabriekswielthema's en verheffen deze naar een hoger niveau. Ze zijn ideaal voor automerken zoals Audi, VW, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en vele anderen. Verkrijgbaar in een scala aan hoogwaardige afwerkingen en grotere maten, biedt Targa een reeks wielen die visueel impactvol zijn. Modellen zoals de TG1, TG10HD en TG2 zijn slechts enkele voorbeelden uit het indrukwekkende assortiment.

Targa Wheels heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, mede dankzij de populariteit bij grote Europese wielfabrikanten. De combinatie van stijl, kwaliteit en aanpassingsmogelijkheden heeft Targa tot een favoriete keuze gemaakt voor liefhebbers van luxe auto's. Het assortiment van Targa, variërend van de TG1 tot de TG9-HD, weerspiegelt de veelzijdigheid en het vakmanschap van het merk. Targa Wheels is meer dan een wielmerk; het is een belichaming van luxe, kwaliteit en persoonlijke stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Targa velgen voor uw voertuig te vinden.

Targa velgen overzicht

Targa velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar het ultieme in wielontwerp met Targa Wielen. Perfect voor premium Duitse auto's, biedt Targa unieke lichtmetalen velgen in diverse maten en afwerkingen.

Bij diverse modellen van Targa kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Targa en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Targa velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Targa velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Targa velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Targa velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Targa velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Targa velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Targa velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Targa velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Targa velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Targa velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Targa velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Targa online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Targa eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Targa velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Targa velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Targa velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Targa bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Targa velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Targa velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken