Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ronal

Ronal velgen: Synoniem voor kwaliteit en design

Ronal, een gevestigde naam in de Europese aftermarket voor autowielen, staat bekend om zijn hoogwaardige producten die een perfecte mix van design, kwaliteit en duurzaamheid bieden. Ronal-wielen zijn een toonbeeld van compromisloze OEM-kwaliteit, wat resulteert in een reeks iconische en veelgevraagde wielontwerpen.

Een van de opvallende kenmerken van Ronal-wielen is hun diversiteit in stijlen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen. De collectie bevat verschillende modellen zoals de Ronal R46, en de stijlvolle Ronal R68. Voor liefhebbers van een meer klassieke look biedt de Ronal R09 serie, beschikbaar in goud met een gepolijste lip, een tijdloze esthetiek.

De R10 Turbo serie is bijzonder opmerkelijk vanwege zijn unieke ontwerp en beschikbaarheid in mat zwart en koper, waardoor het een favoriet is voor diegenen die hun voertuig willen onderscheiden. De R50 Aero, verkrijgbaar in zowel gepolijst als mat goud, is een andere populaire keuze voor bestuurders die streven naar een opvallende uitstraling.

De toewijding van Ronal aan kwaliteit blijkt uit de duurzaamheid en prestaties van hun wielen. Elk wiel is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen, waardoor klanten verzekerd zijn van een betrouwbare en langdurige toevoeging aan hun voertuig.

Kortom, Ronal combineert met succes esthetiek en functionaliteit, waardoor het merk een topkeuze is voor automobilisten die waarde hechten aan zowel uiterlijk als prestaties. Met een Ronal wiel kiest u voor een upgrade die niet alleen uw voertuig verfraait, maar ook bijdraagt aan een verbeterde rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ronal velgen voor uw voertuig te vinden.

Ronal velgen overzicht

Ronal velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de wereld van Ronal velgen, waar kwaliteit en innovatief design samenkomen. Kies uit onze brede collectie voor een ongeëvenaarde rijervaring en een stijl

Bij diverse modellen van Ronal kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Ronal velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Ronal en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Ronal velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ronal velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Ronal velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Ronal velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Ronal velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Ronal velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Ronal velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Ronal velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Ronal velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Ronal velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Ronal velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Ronal online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Ronal eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Ronal velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Ronal velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Ronal velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Ronal bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Ronal velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Ronal velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken