Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ispiri

Ispiri Wheels: Engels vakmanschap in 'Deep concave'

Ispiri, een gerenommeerd Engels wielmerk, staat bekend om zijn expertise in "deep concave" wielontwerpen. Oorspronkelijk begonnen als Eurosport Wheels in 2005, transformeerde het bedrijf in 2007 naar Ispiri, wat 'inspireren' betekent. Deze naamswijziging weerspiegelt de kernfilosofie van het merk: het inspireren van klanten door kwaliteit, vertrouwen en innovatief ontwerp.

Ispiri's wielcollectie omvat een scala aan stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, geschikt voor een breed spectrum van voertuigen. Modellen zoals de CSR1D en CSR2, verkrijgbaar in carbon graphite met gepolijste lip, goud met gepolijste lip, en zilver met gepolijste lip, tonen de unieke esthetiek van Ispiri. Deze reeks benadrukt de diepe concave stijlen, waarvoor het merk bekendstaat.

De Flow Forged-serie van Ispiri, waaronder de CSRFF4, FFP1, FFP2, en FFR1, biedt geavanceerde technologie in wielproductie. Deze wielen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder geborsteld carbon grijs, Corsa zwart, en mat carbon brons, wat getuigt van de diversiteit in ontwerp en kleurenpalet van Ispiri.

Ispiri staat ook bekend om zijn innovatieve benadering van wielontwerp, zoals blijkt uit de FFR-serie. Deze wielen, verkrijgbaar in maten variërend van 19" tot 21", bieden iets unieks voor liefhebbers van opvallende en stijlvolle velgen. De ISR-serie, waaronder de ISR6 in oranje en de ISR8 in diverse afwerkingen, toont de veelzijdigheid en creativiteit van Ispiri.

De filosofie van Ispiri is geworteld in het streven naar perfectie, van de eerste schets tot het uiteindelijke product. De wielen zijn niet alleen een accessoire, maar een statement van stijl en prestatie. Ispiri's toewijding aan kwaliteit en ontwerp heeft het merk tot een geliefde keuze gemaakt onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar wielen die zowel visueel indrukwekkend als functioneel superieur zijn. Met een combinatie van traditionele Engelse vakmanschap en moderne technologie, biedt Ispiri wielen die elk voertuig transformeren en een persoonlijke touch toevoegen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ispiri velgen voor uw voertuig te vinden.

Ispiri velgen overzicht

Ispiri velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de wereld van Ispiri wielen, bekend om hun "deep concave" ontwerpen, met een geschiedenis die teruggaat tot 2005. Een fusie van kwaliteit, vertrouwen en stijl.

Bestel velgen van Ispiri en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Ispiri velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ispiri velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Ispiri velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Ispiri velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Ispiri velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Ispiri velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Ispiri velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Ispiri velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Ispiri velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Ispiri velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Ispiri velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Ispiri online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Ispiri eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Ispiri velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Ispiri velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Ispiri velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Ispiri bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Ispiri velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Ispiri velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken