Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo BE by Breyton

BE by Breyton: Exclusieve velgen voor Audi, VW, Seat, Skoda en BMW

BE by Breyton, een speciale lijn van het gerenommeerde merk Breyton, is specifiek ontwikkeld voor voertuigen van Audi, Volkswagen, Seat en Skoda, en recentelijk ook voor BMW-modellen. Dit merk staat bekend om zijn toewijding aan exclusiviteit en kwaliteit, specifiek gericht op deze doelgroepen.

De BE-lijn werd in 2013 gelanceerd en bestaat uit twee designs in drie voor Breyton kenmerkende kleuren. Deze velgen zijn niet alleen populair bij de doelgroep van Audi, VW, Seat en Skoda-eigenaren, maar hebben ook de aandacht getrokken van Mercedes-rijders. Dankzij de overeenkomstige velgsteek van 5X112 tussen Mercedes en VAG-voertuigen, waren deze wielen ook voor Mercedes-modellen een goede match.

Het assortiment omvat de Force 4-serie in hyperzilver, mat zwart en mat gunmetal, en de GTS-AV-serie in hyperzilver, mat gunmetal en mat zwart. Deze wielen zijn beschikbaar in maten variërend van 17 tot 20 inch, wat een breed scala aan voertuigen bedient.

BE by Breyton combineert geavanceerd ontwerp met functionaliteit, wat resulteert in velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook de prestaties van de voertuigen verbeteren. Met de recente uitbreiding naar BMW-modellen, toont BE by Breyton zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan de steeds veranderende marktbehoeften.

Kiezen voor BE by Breyton betekent kiezen voor een product van hoge kwaliteit, ontworpen voor auto-enthousiastelingen die waarde hechten aan zowel stijl als prestaties. De BE-serie vertegenwoordigt een perfecte balans tussen elegantie, duurzaamheid en innovatief ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor bestuurders van Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en nu ook BMW.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte BE by Breyton velgen voor uw voertuig te vinden.

BE by Breyton velgen overzicht

BE by Breyton velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek BE by Breyton, exclusieve velgen ontworpen voor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en nu ook BMW. Kies uit stijlvolle designs in kenmerkende Breyton kleuren.Alle BE by Breyton velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van BE by Breyton en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande BE by Breyton velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte BE by Breyton velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op BE by Breyton velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe BE by Breyton velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik BE by Breyton velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen BE by Breyton velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of BE by Breyton velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of BE by Breyton velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke BE by Breyton velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden BE by Breyton velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De BE by Breyton velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u BE by Breyton online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van BE by Breyton eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn BE by Breyton velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw BE by Breyton velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik BE by Breyton velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van BE by Breyton bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste BE by Breyton velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke BE by Breyton velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken