Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MOMO

MOMO velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse MOMO is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van MOMO tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere MOMO velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg.

Alle MOMO velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MOMO, variërend van 15 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande MOMO velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over MOMO

Momo werd in 1964 opgericht door race autocoureur Gianpiero Moretti. In dat jaar gaf Moretti een lokale ambachtsman de opdracht een stuurwiel op maat te maken voor zijn eigen raceauto. Dit speciale stuurwiel - het eerste Momo stuurwiel in de geschiedenis van het bedrijf - had een superieure en dikkere grip in vergelijking met de normale racesturen die op dat moment verkrijgbaar waren. Coureurs van andere teams merkten Moretti's nieuwe stuurwiel snel op en wilden hetzelfde voor hun auto's, en zo begon het bekendheid te krijgen binnen de racegemeenschap. Het nieuwe Momo stuurwiel trok ook de aandacht van de toenmalige Ferrari Formule 1 coureur, John Surtees, die het wilde monteren op zijn eenzitter auto. John Surtees' Ferrari, uitgerust met het Momo racestuur, won de wereldtitel Formule 1 in 1964. En zo zette Gianpiero Moretti zijn passie om in een productierealiteit, en Momo (voor Moretti Monza) was geboren.

Wij brengen de fijnste Italiaanse stijl op de markt, een lange traditie van kwaliteit, onze jarenlange race-ervaring en technologische innovatie met respect voor het milieu.

MOMO velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment MOMO velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment MOMO velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van MOMO leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van MOMO op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

MOMO velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor MOMO velgen, daarnaast worden MOMO velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om MOMO velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden MOMO velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van MOMO gemonteerd met banden?

U kunt velgen van MOMO optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar MOMO velgen?

MOMO gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van MOMO op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van MOMO bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van MOMO bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag open van 09:00 tot 17:00!