Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MOMO

MOMO velgen: Italiaans design en innovatie

MOMO, een iconische naam in de wereld van autotoebehoren, vertegenwoordigt de ultieme Italiaanse stijl en ongeëvenaarde kwaliteit sinds 1964. Opgericht door de legendarische racecoureur Gianpiero Moretti, begon het merk met een custom-made stuurwiel dat al snel de norm werd in de racewereld. Dit succes werd versterkt door het gebruik van Formule 1-kampioen John Surtees.

Vandaag de dag blijft MOMO trouw aan zijn erfgoed met een productlijn die de essentie van dit raceverleden combineert met de nieuwste technologische innovaties. Het merk toont diep respect voor het milieu in zijn ontwerpproces en productassortiment. De collectie velgen van MOMO, variërend van de Avenger tot de RF-05, toont de diversiteit in design en functionaliteit. Deze velgen zijn beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen, zoals mat zwart met gepolijste voorkant of titanium geborsteld, en belichamen de geest van Italiaanse races in elke lijn en curve.

Met MOMO Velgen kiest u niet alleen voor esthetiek, maar ook voor duurzaamheid en innovatie. Laat uw auto opvallen met een touch van Italiaanse elegantie en de kwaliteit van MOMO. Ontdek het assortiment en vind de perfecte velgen die bij uw stijl en auto passen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MOMO velgen voor uw voertuig te vinden.

MOMO velgen overzicht

MOMO velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de elegantie van Italiaans design met MOMO Velgen. Perfecte combinatie van stijl en technologische innovatie voor uw auto. Ontdek het diverse aanbod.

Bij diverse modellen van MOMO kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MOMO velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MOMO en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MOMO velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MOMO velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MOMO velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MOMO velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MOMO velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MOMO velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MOMO velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MOMO velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MOMO velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MOMO velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MOMO velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MOMO online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MOMO eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MOMO velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MOMO velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MOMO velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MOMO bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MOMO velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MOMO velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken