Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Hongqi velgen: Luxe en prestatie in harmonie

Hongqi, bekend om zijn luxueuze en prestigieuze auto's, vereist velgen die deze eigenschappen weerspiegelen. Onze speciaal geselecteerde collectie Hongqi velgen biedt de perfecte balans tussen elegantie, luxe en functionaliteit, speciaal ontworpen voor de kenmerkende Hongqi-modellen. De juiste velgen zijn essentieel voor het behouden en versterken van de unieke uitstraling en rijervaring die Hongqi biedt.

Elke set velgen in onze collectie is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, passend bij de hoge standaarden van Hongqi-voertuigen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een opvallende verandering, onze Hongqi velgen zijn ontworpen om de esthetiek en prestaties van uw auto te verhogen. Ze dragen niet alleen bij aan een verfijnde look, maar verbeteren ook de wegligging en het rijcomfort, waardoor elke rit met uw Hongqi een nog luxueuzere ervaring wordt. Met onze Hongqi velgen tilt u het karakter en de klasse van uw voertuig.

Ontdek onze exclusieve collectie Hongqi velgen. Verhoog de luxe en prestaties van uw Hongqi met onze premium selectie velgen.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Hongqi?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Hongqi

Hongqi E-HS9

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken