Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Op zoek naar de ideale velgen voor uw auto?

Met onze velgenconfigurator, ontworpen voor zowel gebruiksgemak als precisie, vindt u moeiteloos de perfecte velgen voor uw voertuig. Begin door uw auto te selecteren en ontdek vervolgens een breed scala aan velgopties. Giva Wheels biedt meer dan alleen velgen. Verrijk uw aankoop met zomer- of winterbanden, TPMS bandenspanningssensoren, en diverse accessoires om uw rijervaring compleet te maken.

U kunt uw bestelling gemakkelijk online plaatsen en kiezen voor thuisbezorging of professionele montage in onze werkplaats.
of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken

Bij Giva Wheels prijzen we ons gelukkig met het grootste assortiment lichtmetalen velgen in Europa, met meer dan 4,2 miljoen exemplaren beschikbaar. Ons aanbod omvat een keur aan topmerken, elk met hun unieke kenmerken en voordelen. Om de perfecte match te vinden, maak gebruik van onze velgenconfigurator. Deze handige tool, eenvoudig te vinden bovenaan de pagina, maakt het kiezen van velgen voor uw auto een fluitje van een cent. Kies uw voertuig, selecteer een merk, en laat u verrassen door de mogelijkheden. Bij Giva Wheels staat klanttevredenheid centraal, en wij zorgen ervoor dat het vinden van de juiste velgen zowel eenvoudig als plezierig is.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken