Menu

  • Wegens succes onbeperkt verlengd: GRATIS VERZENDING t.w.v. 45 EURO binnen Nederland en België op alle webshopbestellingen.

Velgenconfigurator

Op zoek naar de perfecte velg voor uw voertuig? Wilt u een velg waarmee u de uitstraling van uw voertuig verbetert? Sportief, elegant of tijdloos? Giva Wheels maakt het u makkelijk om een juiste keuze te maken. Daarom hebben we onze velgenconfigurator ontwikkeld met handige filters. Selecteer uw voertuig bovenaan deze pagina om alle beschikbare velgen voor uw voertuig te zien.

Staat uw voertuig er niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Onze velgmerken

Met 4.2 miljoen beschikbare velgen heeft Giva Wheels het grootste assortiment lichtmetalen velgen van de Benelux. Selecteer een velgenmerk om alle beschikbare velgen te zien. Wilt u ook weten of velgen van dit merk op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd. Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2217 reviews
Zoals gehoopt
Gerard - Leeuwarden
De velgen werden na 7 werkdagen geleverd, inclusief banden en uitgebalanceerd. Verpakt op palletje in folie. Ze passen en staan goed
Hele goede service
Michael - Heeze
Het contact en de snelheid van leveren zijn echt super goed, de velgen zijn netjes en niet beschadigd in goed ingepakte dozen geleverd.
Top service!
Laurens - Nieuwenrode
Het product is zoals omschreven op de website en ze bieden een zeer goede service om de aankoop zo goed mogelijk te laten verlopen.
Dinsdag Open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken