Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo C9 Wheels

Over C9 Wheels

C9 is een nieuwe serie onderscheidende en unieke aftermarket lichtmetalen velgen. Ontwikkeld in een sfeer van creativiteit en innovatie, zijn C9 wielen gemaakt van de beste nieuwe materialen en ontworpen om zowel veerkrachtig en opvallend te zijn met adembenemende prestaties.

Wanneer competitie en adrenaline samengaan, worden nieuwe grenzen doorbroken en begint de innovatie. Ons constante streven naar uitmuntendheid in de auto-industrie heeft ons op dit punt gebracht.

Ons in-house ontwerpteam staat in de voorhoede van het ontwerpen van autowielen en blijft streven naar perfectie.

C9 is het hoogtepunt van teamwerk, enorme ervaring en passie voor elk project dat we ondernemen. Wij weten hoe belangrijk looks en prestaties voor U zijn. Ze liggen aan de basis van alles wat we doen.
Wij zijn C9.

C9 velgen overzicht

C9 Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment C9 velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van C9 Wheels, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande C9 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment C9 Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment C9 Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van C9 Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van C9 Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

C9 Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor C9 Wheels velgen, daarnaast worden C9 Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om C9 Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden C9 Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van C9 Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van C9 Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar C9 Wheels velgen?

C9 Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van C9 Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van C9 Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van C9 Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!