Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo American Elite Wheels

American Elite Wheels gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? American Elite Wheels weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, American Elite velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van American Elite Wheels treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van American Elite Wheels zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van American Elite Wheels, variërend van 15 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande American Elite velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over American Elite Wheels

American Elite Wheels is een speciaal wielmerk voor alle off-road voertuigen. De producten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd om boutpatronen aan te passen die passen op alle fabrieks- en opgelifte vrachtwagens, bestelwagens, CUV's & SUV's.
De innovatieve stijlen zijn ontworpen om duurzaamheid, ongeëvenaarde prestaties en unieke kenmerken te bieden waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa. Niet alleen zien onze wielen er geweldig uit, hun specialisten hebben deze wielen ook ontworpen met de juiste pasvorm als topprioriteit. Onze beschikbare maten variëren van 16" tot 22" met breedtes variërend van 8" tot 10."
Of u nu een stadsbestuurder bent of uw voertuig regelmatig off-road gebruikt, zij zijn er zeker van dat ze de perfecte set-up voor u hebben. Onze producten zijn geschikt om om het even welke weg te nemen!

American Elite Wheels is opgericht door een kleine groep off-road enthousiastelingen die op zoek waren naar een product dat een perfecte combinatie was van stijl en prestaties.
Na meer dan 17 jaar "in het spel" te hebben gezeten was het team zeer bekend met de markt, de vraag en de behoeften van de klant in het off-road segment.
Hun motto "KEEP GOING" is eenvoudig maar krachtig. Ze gebruiken het dagelijks voor alledaagse taken tot onze outdoor avonturen. Ongeacht het obstakel moet je gewoon "KEEP GOING".
De volgende keer dat je een slechte dag hebt, of dat nu op kantoor is of in de buitenlucht, hopen ze dat je aan hun motto denkt en "doorgaat".
Deel uw inspirerende verhaal over hoe u "doorgaat" en maak kans om in de spotlight te komen.

American Elite velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment American Elite Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment American Elite Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van American Elite Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van American Elite Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

American Elite Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor American Elite Wheels velgen, daarnaast worden American Elite Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om American Elite Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden American Elite Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van American Elite Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van American Elite Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar American Elite Wheels velgen?

American Elite Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van American Elite Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van American Elite Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van American Elite Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!