Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo VLGN Wheels

VLGN Wheels: Innovatieve velgdesigns en topkwaliteit

VLGN Wheels staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke wielen die een perfecte balans tussen stijl en prestatie bieden. Deze wielen zijn het toonbeeld van kwaliteit en design, waardoor ze een favoriet zijn onder autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel esthetiek als functionaliteit. De wielen van VLGN zijn ontworpen om een ongeëvenaarde mix van uitstraling en prestaties te leveren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor de autosport.

Het assortiment van VLGN omvat diverse modellen, zoals de VF10, VF5 en de VF9 MESH, elk verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals Black, Bronze, Gunmetal en Silver. Deze variëteit verzekert dat er voor elke auto en elke smaak een geschikte optie beschikbaar is. De VF5-serie, bijvoorbeeld, is beschikbaar in maten van 20 tot 22 inch en komt in afwerkingen als Black Sparkle en Brushed Titanium, wat een duidelijke indicatie is van de diversiteit en de aandacht voor detail die VLGN in zijn producten legt.

VLGN Wheels focust op innovatie en vakmanschap, waarbij elk wiel wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit. Deze benadering garandeert niet alleen de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de wielen, maar zorgt ook voor een unieke look die uw auto onderscheidt van de rest.

Kies voor VLGN Wheels om uw auto te voorzien van wielen die niet alleen mooi zijn, maar ook een statement maken op de weg. Of u nu op zoek bent naar een sportieve uitstraling of een elegante touch, VLGN Wheels biedt de perfecte oplossing voor elke auto en elke persoonlijke stijl. Met VLGN Wheels kiest u voor topkwaliteit en een onmiskenbare stijl die uw auto een voorsprong geeft.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte VLGN velgen voor uw voertuig te vinden.

VLGN velgen overzicht

VLGN velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek VLGN Wheels: Internationaal geroemd voor hun hoogwaardige en stijlvolle wielen. Een perfecte balans tussen esthetiek en prestatie voor elke auto.

Bestel velgen van VLGN Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande VLGN velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte VLGN velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op VLGN Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe VLGN Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik VLGN Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen VLGN Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of VLGN Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of VLGN Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke VLGN Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden VLGN Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De VLGN Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u VLGN Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van VLGN Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn VLGN Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw VLGN Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik VLGN Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van VLGN Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste VLGN Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke VLGN Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken