Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MSW

Over MSW

Wielen zijn de belangrijkste elementen die een auto kenmerken en vormen het contactpunt tussen voertuig en asfalt. Ze moeten veilig en stabiel zijn en bestand zijn tegen elk wegdek. MSW lichtmetalen velgen zijn bij uitstek geschikt op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en combineren een verfijnd ontwerp met een betaalbare prijs.

Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke afspraak of een uitstapje buiten de stad, waarden als design, veiligheid, plezier en gemoedsrust tijdens het rijden beginnen al bij de keuze van de wielen voor uw auto. Wielen zijn tegelijkertijd een veiligheidsvoorziening en een designelement dat het uiterlijk van uw auto kan verbeteren. Alle MSW lichtmetalen velgen zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Italië. Zowel in de zomer als in de winter, onder alle weersomstandigheden, zullen MSW velgen bij u zijn en u onderscheiden met hun stijl.

Om de stijl van uw auto te versterken, biedt MSW een reeks lichtmetalen velgen die passen op de originele wieldoppen van de belangrijkste hedendaagse autofabrikanten. Een ruime keuze aan velgen voor alle soorten auto's, inclusief SUV, VAN, 4x4, offroad of zelfs camper.

MSW velgen overzicht

MSW velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse MSW is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van MSW tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere MSW velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg. Bij diverse modellen van MSW kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz en Volvo. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle MSW velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van MSW, variërend van 14 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande MSW velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van MSW zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van MSW zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse MSW modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van MSW lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de MSW velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de MSW velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe MSW velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment MSW velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment MSW velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van MSW leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van MSW op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

MSW velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor MSW velgen, daarnaast worden MSW velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om MSW velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden MSW velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van MSW gemonteerd met banden?

U kunt velgen van MSW optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar MSW velgen?

MSW gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van MSW op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van MSW bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van MSW bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!