Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ATX

ATX velgen: Ultramoderne stijl en superieur laadvermogen

ATX staat bekend om zijn geavanceerde benadering in de wereld van autovelgen, waarbij het merk gesmede semi wielen aanbiedt die een unieke combinatie van ultra custom styling en een toonaangevend laadvermogen bieden. Dit onderscheidende kenmerk maakt de ATX velgen niet alleen een stijlvolle keuze voor autoliefhebbers, maar ook een functionele en betrouwbare optie voor voertuigen die onder zware omstandigheden moeten presteren.

De ATX RR432 serie, beschikbaar in de maten 16 en 18 inch, is een uitstekend voorbeeld van deze filosofie. Uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden deze wielen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling die perfect past bij een breed scala aan voertuigen. De zwarte afwerking geeft de velgen een moderne en gestroomlijnde look, wat ze een populaire keuze maakt onder diegenen die hun voertuig een unieke uitstraling willen geven.

Wat ATX velgen echter echt onderscheidt, is hun indrukwekkende laadvermogen. Ze zijn ontworpen om de uitdagingen van zwaar gebruik aan te kunnen, wat ze ideaal maakt voor zowel alledaags rijden als meer veeleisende toepassingen. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt de ATX RR432 velgen een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar wielen die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn.

ATX heeft zich gevestigd als een betrouwbaar merk in de autowereld, en de RR432 serie is een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en prestatie. Deze velgen zijn dus niet alleen een upgrade in stijl, maar ook een investering in duurzaamheid en betrouwbaarheid, ondersteund door een merknaam die u kunt vertrouwen. Voor wie op zoek is naar wielen die zowel een statement maken als presteren onder druk, zijn de ATX RR432 velgen een uitstekende keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ATX velgen voor uw voertuig te vinden.

ATX velgen overzicht

ATX velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek ATX gesmede semi velgen. Perfecte combinatie van custom styling en hoge laadcapaciteit. Beschikbaar in zwart, maten 16 tot 18 inch

Bestel velgen van ATX en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande ATX velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ATX velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op ATX velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe ATX velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik ATX velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen ATX velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of ATX velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of ATX velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke ATX velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden ATX velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De ATX velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u ATX online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van ATX eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn ATX velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw ATX velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik ATX velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van ATX bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste ATX velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke ATX velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken