Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arceo Wheels

Arceo Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Arceo velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Arceo Wheels, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Arceo velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Arceo Wheels

De sporen van moderne lijnen en klassiek design concept vullen elkaar aan in elk ARCEO product. FEA sterkte simulaties, assemblage controles en gewicht optimalisatie studies worden simultaan uitgevoerd op het 3D ontwerp ontworpen met CATIA programma's. Aan het einde van het 3D ontwerpproces zijn onze meest geavanceerde wielontwerpen verkregen, vrij van potentiële gietfouten en met een maximale efficiëntie.

ARCEO wielen zijn hoogsterkte aluminium en silicium legering wielen die Radiale Vermoeiing, Dynamische Vermoeiing, Impact en Corrosie testen hebben doorstaan in overeenstemming met TSE en ISO normen.
Molding

Het ontwerp van de gietvorm en de vervaardiging ervan zijn de meest kritische stadia van het gietproces. Het heeft een direct effect op de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Wij produceren mallen van de hoogste kwaliteit en met een lange levensduur door gebruik te maken van CNC-machines die zijn geïntegreerd met CAD-CAM-software in het gietproces, dat wordt uitgevoerd door ons meest ervaren team en onze zakenpartners.
Productie

Een strikte kwaliteitscontrole staat centraal in ons gietproductieproces, dat bestaat uit fasen zoals smelten, lage druk gieten, automatische röntgencontrole, filter ledigen. Wat ons tot een pionier maakt, is dat we nooit uit het oog verliezen dat wielen een veiligheidscomponent van voertuigen zijn.

Alle ARCEO-modellen zijn compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS). Deze meetapparatuur geeft de temperatuur en de druk in de band weer. Het verwerkt en verzendt gegevens zodat ze op het dashboard kunnen worden bekeken.

Arceo velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Arceo Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Arceo Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Arceo Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Arceo Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Arceo Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Arceo Wheels velgen, daarnaast worden Arceo Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Arceo Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Arceo Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Arceo Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Arceo Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Arceo Wheels velgen?

Arceo Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Arceo Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Arceo Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Arceo Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag open van 09:00 tot 17:00!