Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo AZEV

Over AZEV

Als eigenaar van een Azev velg heeft u gekozen voor de hoogste kwaliteit - made in Germany. De kwaliteit van het wiel wordt bepaald door de gebruikte materialen, het productieproces, maar bovenal door het basisidee van AZEV:

Elk AZEV-wiel wordt pas individueel voor het desbetreffende voertuig vervaardigd nadat het is besteld. Uw individuele AZEV wiel wordt dus gemaakt van een gelakt blank.
Productie
Pas nadat uw bestelling is ontvangen, worden de door u gewenste velgen uit velglinten vervaardigd - of het nu voor gloednieuwe auto's, klassiekers of exoten is.

Na uw bestelling wordt de Azev blanco uit het magazijn gehaald en beschikbaar gesteld voor productie. Elk wiel krijgt een individuele gravure.

Met behulp van de modernste CNC-machines wordt de boutcirkel van uw wiel individueel vervaardigd. Op die manier kunnen onze wielen aan bijna elk voertuig worden aangepast.
Centreergat, offset en, indien nodig, spaakcontour worden afzonderlijk gedraaid. Dit garandeert een perfecte pasvorm en maakt centreerringen overbodig.
Om de hoge AZEV-kwaliteitsnormen te garanderen, wordt elk afzonderlijk wiel na de productie nogmaals gecontroleerd. U krijgt onberispelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Na de bewerking wordt elk wiel in een speciale wasstraat ontdaan van spanen en booremulsie.
Elk afzonderlijk wiel wordt opnieuw gecontroleerd. Na de eindcontrole wordt uw individuele Azev wiel verzonden.
Ons bedrijf werd enkele jaren geleden opgericht, en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot experts op het gebied van lichtmetalen velgen. In onze Duitse fabriek krijgt u uw aluminium wiel op maat gemaakt. Een product met de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, design en individualiteit.

- 1990: Oprichting van Azev Leichtmetallräder GmbH in Heppenheim (Hessen)
- 2009: Aankoop door Tyre24 GmbH en naamswijziging in Azev Alurad GmbH
- 2012: Verhuizing naar Kaiserslautern naar een nieuwe, moderne productie- en opslaghal.
- 2014: Aankoop door ondernemer Klaus Meyer

AZEV velgen overzicht

AZEV velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse AZEV is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke AZEV design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van AZEV velgen.

Alle AZEV velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van AZEV en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande AZEV velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment AZEV velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment AZEV velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van AZEV leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van AZEV op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

AZEV velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor AZEV velgen, daarnaast worden AZEV velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om AZEV velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden AZEV velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van AZEV gemonteerd met banden?

U kunt velgen van AZEV optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar AZEV velgen?

AZEV gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van AZEV op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van AZEV bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van AZEV bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!