Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo AZEV

AZEV Leichtmetallräder: Synoniem voor kwaliteit en individualiteit

AZEV, opgericht in 1990 en sindsdien een pionier in de wereld van lichtmetalen velgen, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, design en individualiteit. AZEV velgen worden in Duitsland vervaardigd en zijn een toonbeeld van de hoogste kwaliteit "made in Germany".

De productie van elk AZEV-wiel begint pas na ontvangst van de bestelling, wat zorgt voor maatwerk en een perfecte pasvorm voor elk specifiek voertuig. Dit maatwerkproces omvat het individueel vervaardigen van de boutcirkel, centreergat, offset en, indien nodig, de spaakcontour. Deze gedetailleerde aanpak elimineert de behoefte aan centreerringen en zorgt voor een naadloze integratie met het voertuig.

Elk wiel ondergaat een strenge kwaliteitscontrole, waarbij ze worden schoongemaakt in een speciale wasstraat en gecontroleerd op eventuele onvolkomenheden. Dit proces waarborgt dat elke klant een onberispelijke kwaliteit ontvangt tegen een eerlijke prijs.

De geschiedenis van AZEV spreekt voor zich: opgericht als Azev Leichtmetallräder GmbH in Heppenheim (Hessen), onderging het bedrijf verschillende veranderingen, waaronder een aankoop door Tyre24 GmbH in 2009, een naamswijziging in Azev Alurad GmbH, en een verhuizing in 2012 naar Kaiserslautern naar een nieuwe, moderne productie- en opslaghal. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door ondernemer Klaus Meyer.

Het huidige assortiment omvat modellen zoals de AZEV P in mat zwart, beschikbaar in 20 inch, wat de voortdurende toewijding van AZEV aan innovatie en design benadrukt.

AZEV wielen zijn ideaal voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar velgen die zowel uniek als functioneel zijn. Ze combineren geavanceerde technologie met vakmanschap om een product te leveren dat zowel visueel aantrekkelijk als technisch superieur is. Met AZEV wielen kiest men voor een merk dat gelijk staat aan kwaliteit, design en individualiteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AZEV velgen voor uw voertuig te vinden.

AZEV velgen overzicht

AZEV velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor AZEV, een merk dat staat voor maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en unieke ontwerpen, allemaal vervaardigd met Duitse precisie en expertise in lichtmetalen velgen.Alle AZEV velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van AZEV en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande AZEV velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AZEV velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op AZEV velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe AZEV velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik AZEV velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen AZEV velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of AZEV velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of AZEV velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke AZEV velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden AZEV velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De AZEV velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u AZEV online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van AZEV eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn AZEV velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw AZEV velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik AZEV velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van AZEV bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste AZEV velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke AZEV velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken