Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo SSW Evolution

Ontdek SSW Evolution velgen: Stijl & prestatie voor elke auto

SSW Evolution, in Nederland beter bekend als Evolution Wheels, vertegenwoordigt het toppunt van stijlvolle en duurzame velgen voor auto-enthousiastelingen. Met een rijke geschiedenis en toewijding aan kwaliteit en innovatie, biedt SSW Evolution Wheels een breed scala aan ontwerpen en maten die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van moderne bestuurders.

Het vlaggenschipmodel, de Evolution S075, is beschikbaar in een reeks van opvallende afwerkingen zoals Anthracite, Black, Gold, Matt black, en Silver, allemaal met een kenmerkende gepolijste of stalen lip die elke auto een unieke uitstraling geeft. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele elegantie of een meer opvallende look, de S075-serie biedt opties voor velgmaten variërend van 17 tot 22 inch, zodat je de perfecte match voor jouw voertuig kunt vinden.

Naast de esthetische aantrekkingskracht, zijn SSW Evolution Wheels ontworpen met het oog op prestatie en duurzaamheid, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke auto-eigenaar. Kies voor SSW Evolution Wheels en ervaar een combinatie van stijl, kwaliteit en prestatie die je rit onvergetelijk maakt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SSW Evolution velgen voor uw voertuig te vinden.

SSW Evolution velgen overzicht

SSW Evolution velgen gemakkelijk online bestellen

Verken het assortiment SSW Evolution velgen, inclusief het populaire model S075 in diverse kleuren en maten. Perfecte keuze voor auto-enthousiastelingen.

Bestel velgen van SSW Evolution en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande SSW Evolution velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SSW Evolution velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op SSW Evolution velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe SSW Evolution velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik SSW Evolution velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen SSW Evolution velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of SSW Evolution velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of SSW Evolution velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke SSW Evolution velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden SSW Evolution velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De SSW Evolution velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u SSW Evolution online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van SSW Evolution eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn SSW Evolution velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw SSW Evolution velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik SSW Evolution velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van SSW Evolution bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste SSW Evolution velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke SSW Evolution velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken