Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vertini

Over Vertini

VERTINI WHEELS is geboren met een obsessie om stijlvolle wielen te creëren door vakmanschap en technologie in te zetten volgens de hoogste standaard, waarbij niets minder dan absolute perfectie wordt nagestreefd. Het belichaamt de fijnste elementen die een luxewiel kan bezitten. Vertini Wheels bieden een meer exclusieve, individuele styling die opwindend is door het dappere ontwerp.

Elk Vertini wiel is ontworpen met behulp van computer gesimuleerde Finite Element Analysis en is getest voorbij de SAE-normen met behulp van real-world belasting variabelen om sterkte, veiligheid en prestaties te garanderen. Innovatieve eigenschappen zorgen ervoor dat Vertini wielen sterk, snel en verbluffend zijn, waardoor u en anderen zeker een goede indruk achterlaten.

Vertini Magic Concave velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Vertini velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.
GRATIS VERZENDING op alle webshopbestellingen. | Hoe bezorgen wij uw bestelling?

Hoe kunt u bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Assortiment Vertini Magic Concave velgen

Giva Wheels levert het grootste assortiment Vertini velgen van Europa. Selecteer een model om alle beschikbare maten te zien. Wilt u ook weten of velgen van Vertini op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!