Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Wrath

Wrath Wheels: Innovatie en stijl in lichtmetalen velgen

Wrath Wheels, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een merk dat zich sinds 2017 onderscheidt in de wereld van lichtmetalen velgen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de velgenindustrie, heeft het Wrath-team zich gericht op het creëren van tijdloze ontwerpen die inspelen op de huidige markttrends. Hun wielen, waaronder de populaire WF- en WT-series, zijn ontworpen met het oog op esthetiek en functionaliteit, en zijn vooral gericht op gerenommeerde automerken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz, en Volkswagen.

Een kenmerkend aspect van Wrath Wheels is hun Flow Forged-technologie. Deze geavanceerde productiemethode resulteert in wielen die niet alleen lichter en sterker zijn dan traditionele gegoten wielen, maar ook een hogere treksterkte en schokbestendigheid bieden. Dit maakt ze ideaal voor zowel personenauto's als bestelwagens. Het assortiment omvat verschillende stijlen en afwerkingen, zoals Hyper Black, Sparkle Black, en Matte Bronze, die allemaal zijn ontworpen om zowel de functionaliteit als de esthetiek van een voertuig te verbeteren.

Wrath Wheels heeft zich bewezen als een merk dat kwaliteit en design hoog in het vaandel heeft staan. Hun wielen zijn niet alleen een aanvulling op de uitstraling van een auto, maar versterken ook de algehele rijervaring. Met een focus op klanttevredenheid en innovatie blijft Wrath Wheels zich ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften van autoliefhebbers wereldwijd.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wrath velgen voor uw voertuig te vinden.

Wrath velgen overzicht

Wrath velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de tijdloze designs van Wrath Wheels. Flow Forged velgen, perfect voor Audi, BMW, VW en meer. Ultieme combinatie van stijl en kracht.

Bestel velgen van Wrath en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Wrath velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wrath velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Wrath velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Wrath velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Wrath velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Wrath velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Wrath velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Wrath velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Wrath velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Wrath velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Wrath velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Wrath online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Wrath eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Wrath velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Wrath velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Wrath velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Wrath bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Wrath velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Wrath velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken