Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Wrath

Wrath velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Wrath velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Wrath, variërend van 17 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Wrath velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Wrath

Op het hoofdkantoor van Wrath hebben ze sinds 2017 in het Verenigd Koninkrijk meer dan 2 jaar onvermoeibaar gewerkt aan het ontwikkelen van onze eerste 4 ontwerpen voor het nieuwe merk Wrath Wheels aftermarket velgen. We zijn al meer dan 20 jaar actief in de lichtmetalen industrie en hebben de trends voortdurend zien veranderen. Hier bij Wrath met als doel een merk met een lijn tijdloze ontwerpen te creëren.
Onze ervaring

Achter het merk Wrath Wheels zijn de mensen al ruim 20 jaar actief in de velgen sector. Zij kennen de ontwikkelingen en volgen die op de voet. Bij het ontwikkelen van de modellen kijken ze bij Wrath Wheels wat de huidige markt vraagt. Zo worden kleuren en uitvoeringen afgestemd op de laatste ontwikkelingen.

De huidige lijn kent de steekmaten 5×112 en 5×120 die met name gericht zijn op de meeste auto’s die van gerenomeerde merken zijn zoals; Audi, BMW, Cupra, Mercedes-Benz, Seat, Skoda en Volkswagen. Er zullen uiteraard nog meer merken zijn waar de velgen onder passen.

Ook zijn veel velgen geschikt vanwege de hoge draagkracht voor bestelauto’s als de Volkswagen Caddy en de Transporter.
Onze missie
Behoefte

Bij het ontwikkelen van de velgen kijken we naar trends en ontwikkelingen om op de behoefte van klanten in te spelen.

Velgen moeten mooi zijn! Ze kunnen immers de uitstraling van uw auto maken of breken. Wrath Wheels biedt u een lijn Flow Formed velgen aan, welke lichter en sterker zijn.

Flowvorming is een van de meest geavanceerde productietechnologieën voor de wielindustrie. Flow Forming Technology omvat het uitoefenen van druk op de binnenloop van het wiel, tijdens het draaien en nadat het is gegoten. Dit proces rekt en comprimeert het aluminium, wat de treksterkte verhoogt. In dit opzicht heeft het proces dezelfde eigenschappen als die in het smeedproces. Het eindproduct is lichter, sterker, heeft een grotere rek en een veel grotere schokbestendigheid, evenals een verhoogd laadvermogen ten opzichte van gewone gegoten wielen. Dat laatste komt als eigenschap uiteraard van pas als u velgen zoekt voor een bestelauto!

Kortom prachtige velgen welke een prachtige aanvulling kunnen zijn voor uw auto!

Wrath velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Wrath velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Wrath velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Wrath leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Wrath op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Wrath velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Wrath velgen, daarnaast worden Wrath velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Wrath velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Wrath velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Wrath gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Wrath optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Wrath velgen?

Wrath gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Wrath op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Wrath bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Wrath bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!