Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Soleil

Soleil velgen: Innovatief design en topkwaliteit in het High-End segment

Soleil, met meer dan 30 jaar ervaring in de velgenindustrie, heeft zichzelf gevestigd als een pionier in het ontwerpen en produceren van high-end velgen. Hun indrukwekkende reeks, variërend van 18 tot 21 inch, spreekt boekdelen over hun toewijding aan innovatie en kwaliteit.

Het ontwerpproces bij Soleil is een samenkomst van creativiteit, expertise en vakmanschap. Het team, bestaande uit topontwerpers, brengt een verscheidenheid aan stijlen en ideeën samen, wat resulteert in een reeks van opvallende en unieke ontwerpen. Deze dynamische aanpak zorgt ervoor dat Soleil velgen een onderscheidende plaats innemen in de markt van lichtmetalen velgen.

De nadruk op design is evident. Soleil werkt samen met een gerenommeerd Amerikaans designbureau om ervoor te zorgen dat elk ontwerp fris en innovatief blijft. Deze samenwerking garandeert dat de velgen niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De productie van Soleil velgen voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, waarbij geavanceerde productietechnieken worden gebruikt om een superieure afwerking te garanderen. De combinatie van uitzonderlijk ontwerp en robuuste bouwkwaliteit maakt Soleil velgen tot een populaire keuze voor automobilisten die waarde hechten aan zowel stijl als prestatie.

In een notendop, Soleil velgen vertegenwoordigen de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, en vormen een klasse apart in het high-end segment van de velgenmarkt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Soleil velgen voor uw voertuig te vinden.

Soleil velgen overzicht

Soleil velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de uitzonderlijke Soleil velgenlijn, bekend om zijn creatieve ontwerpen en superieure kwaliteit. Perfect voor wie exclusiviteit zoekt in maten 18 t/m 21 inch.

Bestel velgen van Soleil en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Soleil velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Soleil velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Soleil velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Soleil velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Soleil velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Soleil velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Soleil velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Soleil velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Soleil velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Soleil velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Soleil velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Soleil online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Soleil eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Soleil velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Soleil velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Soleil velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Soleil bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Soleil velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Soleil velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken