Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Secret Wheels

Secret Wheels: Innovatief velgontwerp met top prijs-kwaliteitverhouding

Secret Wheels, een opkomend merk in de velgenmarkt, valt op door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een assortiment dat zich richt op zowel kwaliteit als stijl. Het merk biedt momenteel één velgontwerp in maten variërend van 18 tot 22 inch, beschikbaar in meerdere boutcirkels en afwerkingen zoals mat zwart en zwart met gepolijste lip.

De velgen van Secret Wheels voldoen aan de behoeften van verschillende veelvoorkomende toepassingen en zijn populair in de tuningsector. Elk model wordt geleverd met de benodigde certificaten voor een zorgeloze registratie en gebruik op de weg. De velgen zijn niet alleen betaalbaar maar bieden ook een superieure kwaliteit, wat hen aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan autoliefhebbers.

Secret Wheels is voortdurend bezig met uitbreiden en innoveren. Binnenkort zullen ze hun assortiment uitbreiden met nieuwe ontwerpen, waaronder velgen met flow forming-technologie en meerdelige wielen. Dit toont de ambitie van het merk om te groeien en te voldoen aan de veranderende eisen van de markt.

Als u op zoek bent naar stijlvolle, duurzame en betaalbare velgen, is Secret Wheels een uitstekende keuze. Hun huidige en toekomstige assortiment biedt iets voor elke autoliefhebber, van de dagelijkse bestuurder tot de tuning-enthousiast. Met Secret Wheels krijgt uw auto een upgrade die zowel esthetisch als functioneel van hoge kwaliteit is
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Secret velgen voor uw voertuig te vinden.

Secret velgen overzicht

Secret velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Secret Wheels' assortiment van hoogwaardige velgen. Kies uit diverse maten en afwerkingen voor een stijlvolle upgrade van uw auto.Alle Secret velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Secret Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Secret velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Secret velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Secret Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Secret Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Secret Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Secret Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Secret Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Secret Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Secret Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Secret Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Secret Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Secret Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Secret Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Secret Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Secret Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Secret Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Secret Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Secret Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Secret Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken