Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mercedes-Benz OEM Wheels

Originele Mercedes velgen: Ultieme synthese van stijl, kwaliteit en prestatie

Mercedes-Benz OEM Wheels vertegenwoordigen de ultieme synthese van stijl, kwaliteit en prestatie, passend bij het prestigieuze imago van Mercedes-Benz auto's. Deze originele fabrieksvelgen zijn zorgvuldig ontworpen om harmonieus samen te werken met de technische specificaties van Mercedes-Benz modellen, en verzekeren zo een optimale prestatie en een verfijnde esthetiek.

Elk wiel in de Mercedes-Benz OEM-collectie is het product van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en precisie. Deze velgen zijn niet alleen een esthetische verrijking, maar ze verbeteren ook de rijervaring, van verhoogde stabiliteit tot betere wegligging.

Mercedes-Benz staat bekend om zijn aandacht voor detail en compromisloze kwaliteitsnormen, en deze waarden worden weerspiegeld in elk aspect van hun OEM Wheels. Van de materiaalkeuze tot de afwerking, elk wiel is een toonbeeld van de technische expertise en het luxueuze design waar Mercedes-Benz om bekend staat.

Door te kiezen voor Mercedes-Benz OEM Wheels, kiest u voor velgen die perfect passen bij uw auto, zowel in stijl als in functie. Deze velgen versterken niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw Mercedes-Benz, maar bieden ook de zekerheid van een product dat is ontworpen met dezelfde zorg en precisie als de auto zelf. Met Mercedes-Benz OEM Wheels maakt u een statement van elegantie en superieure prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mercedes-Benz OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Mercedes-Benz OEM velgen overzicht

Mercedes-Benz OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de authentieke Mercedes-Benz OEM Wheels, ontworpen voor naadloze integratie en uitzonderlijke prestaties

Bij diverse modellen van Mercedes-Benz OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Mercedes-Benz OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Mercedes-Benz OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mercedes-Benz OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Mercedes-Benz OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Mercedes-Benz OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Mercedes-Benz OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Mercedes-Benz OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Mercedes-Benz OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Mercedes-Benz OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Mercedes-Benz OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Mercedes-Benz OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Mercedes-Benz OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Mercedes-Benz OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Mercedes-Benz OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Mercedes-Benz OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Mercedes-Benz OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Mercedes-Benz OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Mercedes-Benz OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3233 reviews
Highly recommended Giva Wheels
Markos Kapatski mkprofessionelle - RB8562
Very professional team fast and efficient always there to help and support bravo I will definitely buy other one set of rims for winter.
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Super geholpen door fijne medewerkers!
Chris - Andijk
Super geholpen door fijne medewerkers! Via de website zeer mooie velgen besteld. Ben goed geadviseerd en ze hebben de velgen er snel onder gezet.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken