Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mercedes-Benz OEM Wheels

Originele Mercedes velgen: Duitse topkwaliteit en stijlvol design

Originele Mercedes velgen staan bekend om hun onberispelijke kwaliteit en uitmuntende prestaties die perfect aansluiten bij het luxe karakter van Mercedes-Benz voertuigen. Deze velgen zijn specifiek ontworpen om de esthetiek en de rijprestaties van uw Mercedes te versterken. Met een ruime keuze aan designs, van het klassieke zilver tot het moderne matzwart met gepolijste afwerking, biedt Mercedes een wiel voor iedere persoonlijke smaak en stijl.

Elk model van de Mercedes OEM velgenreeks is het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en innovatie, waarbij aandacht voor detail en technische precisie vooropstaan. Of u nu kiest voor de ingetogen elegantie van een anthraciet met gepolijste afwerking of de opvallende look van zwart met een rode of gele lip, elke velg is ontworpen om de best mogelijke rijervaring en veiligheid te bieden. De beschikbare maten variëren van 17 tot 21 inch, waardoor er voor elk type Mercedes-Benz een passende optie beschikbaar is.

Door te kiezen voor originele Mercedes velgen bent u verzekerd van een product dat niet alleen bijdraagt aan de schoonheid van uw auto, maar ook aan de optimalisatie van de prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mercedes-Benz OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Mercedes-Benz OEM velgen overzicht

Mercedes-Benz OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek ons assortiment originele Mercedes velgen die stijl combineren met superieure prestaties. Geschikt voor verschillende modellen.

Bij diverse modellen van Mercedes-Benz OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Mercedes-Benz OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Mercedes-Benz OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Mercedes-Benz OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Mercedes-Benz OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Mercedes-Benz OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mercedes-Benz OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Mercedes-Benz OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Mercedes-Benz OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Mercedes-Benz OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Mercedes-Benz OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Mercedes-Benz OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Mercedes-Benz OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Mercedes-Benz OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Mercedes-Benz OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Mercedes-Benz OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Mercedes-Benz OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Mercedes-Benz OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Mercedes-Benz OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Mercedes-Benz OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Mercedes-Benz OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Mercedes-Benz OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken