Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mercedes-Benz OEM Wheels

Over Mercedes-Benz OEM Wheels

Mercedes-Benz OEM Wheels, (Original Equipment Manufacturer) zijn wielen die zijn gemaakt door de oorspronkelijke fabrikant van uw auto en zijn de exacte velgen die ooit bij uw type voertuig zijn geleverd. Als ze niet rechtstreeks door de autofabrikant zelf zijn gemaakt, worden ze door een onafhankelijke velgenfabrikant zoals Rial, Ronal, ATS, BBS, OZ, enz in licentie van Mercedes-Benz gemaakt.

De Mercedes-Benz OEM Wheels die worden aangeboden door Giva Wheels voldoen gegarandeerd aan de exacte specificaties van het origineel in termen van afmetingen, rijgedrag, prestaties en esthetiek. OEM wielen passen perfect op de naaf van uw auto zonder het gebruik van spacers, naafringen of aftermarket bouten om ze te kunnen monteren. Het betreft hier dus 100% originele velgen.

OEM wielen zijn ook vaker gesmeed met gegoten aluminium en een toevoeging van magnesium voor extra sterkte.

Het normaliter enige grote nadeel van een set OEM-velgen is hun forse prijskaartje. Je mag verwachten dat je veel meer betaalt voor OEM-velgen dan after-market velgen, maar bij Giva Wheels betaal je slechts een fractie van de prijs dan de officiële Mercedes-Benz dealer rekent. En dit voor exacte hetzelfde product met dezelfde serienummers.

Mercedes-Benz OEM velgen overzicht

Mercedes-Benz OEM Wheels gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Mercedes-Benz OEM Wheels is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Mercedes-Benz OEM Wheels design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Mercedes-Benz OEM velgen. Bij diverse modellen van Mercedes-Benz OEM Wheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Mercedes-Benz OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Mercedes-Benz OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Mercedes-Benz OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Mercedes-Benz OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels, variërend van 18 inch tot en met 19 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Mercedes-Benz OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Mercedes-Benz OEM Wheels modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Mercedes-Benz OEM Wheels lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Mercedes-Benz OEM Wheels velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Mercedes-Benz OEM Wheels velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Mercedes-Benz OEM Wheels velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Mercedes-Benz OEM Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Mercedes-Benz OEM Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz OEM Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Mercedes-Benz OEM Wheels velgen, daarnaast worden Mercedes-Benz OEM Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Mercedes-Benz OEM Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Mercedes-Benz OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Mercedes-Benz OEM Wheels velgen?

Mercedes-Benz OEM Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Mercedes-Benz OEM Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!