Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arbex

Arbex velgen: Stijlvol en betaalbaar met uitstekende Duitse kwaliteit

Arbex, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, biedt een scala aan hoogwaardige velgen ontworpen door OXIGIN – AD Vimotion GmbH. Hun producten, die zowel betaalbaar als esthetisch aantrekkelijk zijn, zijn een populaire keuze voor autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel stijl als functionaliteit. Arbex velgen zijn voorzien van meerdere laklagen waardoor ze winterbestendig zijn en het hele jaar door gebruikt kunnen worden, wat ze bijzonder geschikt maakt voor voertuigen met all-season banden.

Het aanbod van Arbex omvat de Arbex 1 in matzwart (16 inch), de Arbex 6 in mat titanium (19 en 20 inch), en de Arbex 9 beschikbaar in titanium en titanium met gepolijst gezicht (17, 18 en 19 inch). Deze reeks biedt een verscheidenheid aan stijlvolle en duurzame opties voor verschillende autotypes en -stijlen.

Een belangrijk kenmerk van Arbex velgen is dat ze zijn uitgerust met ABE- (Allgemeine Betriebserlaubnis) en ECE-goedkeuringen, wat de montage vereenvoudigt en de noodzaak van extra keuringen vermindert. Dit maakt ze een ideale keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een probleemloze upgrade van hun voertuig. Met Arbex kiest u voor velgen die zowel qua uiterlijk als kwaliteit indruk maken, zonder de noodzaak van complexe installatieprocedures. Arbex wenst u een goede reis met hun stijlvolle en betrouwbare velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Arbex velgen voor uw voertuig te vinden.

Arbex velgen overzicht

Arbex velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Arbex velgen: perfecte mix van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Beschikbaar in diverse maten, met ABE- en ECE-goedkeuringen voor eenvoudige montage.Alle Arbex velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Arbex en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Arbex velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Arbex velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Arbex velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Arbex velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Arbex velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Arbex velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Arbex velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Arbex velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Arbex velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Arbex velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Arbex velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Arbex online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Arbex eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Arbex velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Arbex velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Arbex velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Arbex bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Arbex velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Arbex velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken