Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Devoted Wheels

Devoted Wheels: Stijlvolle merkspecifieke lichtmetalen velgen

Devoted Wheels onderscheidt zich in de wereld van lichtmetalen velgen door het aanbieden van merkspecifieke ontwerpen waarbij de originele naafkappen van diverse automerken perfect in de velg passen. Ontworpen met het doel om een authentieke "look and feel" van bekende automerken te bieden, combineert Devoted Wheels stijlvolle designs met betaalbaarheid, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor originele OEM velgen bij de merkdealer.

Het assortiment van Devoted Wheels is uitgebreid en divers, met opties voor een breed scala aan automerken zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, en vele anderen. Elk wiel is ontworpen om voor 80% overeen te komen met de originele velgen van het merk, waardoor ze een bijna identieke uitstraling bieden, maar tegen een veel voordeligere prijs.

Enkele opvallende modellen in het assortiment zijn de Devoted Wheels 935 in zilver, beschikbaar in 19 inch, en de Afla-serie in diverse afwerkingen zoals zwart, donker, en gunmetal, beschikbaar in maten van 17 tot 19 inch. De AMC80s-serie, met opties zoals zilver met gepolijste lip, is beschikbaar in maten van 16 tot 18 inch, wat de veelzijdigheid en breedte van hun aanbod benadrukt.

Devoted Wheels is ideaal voor autoliefhebbers die de esthetiek van hun merk willen behouden zonder de hoge kosten van merk-specifieke velgen. Met een focus op kwaliteit en authenticiteit bieden deze wielen een uitstekende balans tussen prijs en prestatie, waardoor ze een populaire keuze zijn voor degenen die hun auto willen personaliseren met een betrouwbare, stijlvolle en betaalbare upgrade.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Devoted velgen voor uw voertuig te vinden.

Devoted velgen overzicht

Devoted velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Devoted Wheels voor een authentieke merkervaring. Merkspecifieke velgen met ruimte voor originele naafkappen. Verkrijgbaar in diverse stijlen en maten.

Bij diverse modellen van Devoted kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Devoted Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Devoted velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Devoted velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Devoted Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Devoted Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Devoted Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Devoted Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Devoted Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Devoted Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Devoted Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Devoted Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Devoted Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Devoted Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Devoted Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Devoted Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Devoted Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Devoted Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Devoted Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Devoted Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Devoted Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken