Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Raffa RF-01 Matt graphite
Logo Raffa

Raffa RF-01 Matt graphite velgen

Raffa RF-01 Matt graphite velgen gemakkelijk online bestellen

Raffa RF-01 Matt graphite velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Raffa velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Raffa staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de RF-01 velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Raffa RF-01 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Raffa RF-01-velgen voor uw voertuig te vinden.

Raffa RF-01 Matt graphite

Beschikbare maten
19 inch
 
 
Raffa RF-01 Matt graphite
Raffa RF-01 velgen
Matt graphite
8.5J x 19 inch 5x112 ET 45
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, MG, Cupra, Audi, McLaren, Skoda, Seat, Infiniti, ...

Over Raffa

Raffa Wheels combineert effectief eenvoud met sportiviteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor automobilisten die zowel in het dagelijks verkeer als op de showvloer willen opvallen. Met een ongeëvenaarde focus op technische uitmuntendheid, streeft Raffa ernaar om velgen te produceren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook uitblinken in prestaties.

Het assortiment van Raffa omvat modellen zoals de RF-01, verkrijgbaar in matbrons en matgrafiet, en de RF-02 in zwart, matbrons en zilver. Deze ontwerpen benadrukken Raffa's inzet voor stijlvolle en functionele velgen. De RF-03-serie, beschikbaar in zwart, matbrons en zilver, evenals de RF-04-serie in zwart, grijs en zilver met gepolijste voorkanten, bieden gevarieerde opties voor verschillende smaken en voorkeuren.

De RF-09-serie in champagne en zilver met gepolijste lip, en de RS-serie met modellen als de RS-01 in zwart, matbrons, matgrafiet en zilver, de RS-02 in zwart met gepolijste lip, en de RS-03 in verschillende afwerkingen inclusief mat zwart met een getinte voorkant en gepolijste lip, tonen het vermogen van Raffa om een reeks dynamische en aantrekkelijke ontwerpen te bieden.

Raffa Wheels zijn niet alleen ontworpen voor esthetische aantrekkingskracht, maar ook voor prestatieverbetering. Dit merk biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijlvol design, waardoor elke rit een uitzonderlijke ervaring wordt. De keuze voor Raffa is een keuze voor wielen die niet alleen uw auto transformeren, maar ook uw rijervaring verrijken, waardoor u met trots en vertrouwen de weg op gaat.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken