Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2862 reviews
Super service !!!
Peter - Ossendrecht
Wat een bedrijf.. hier staat klantvriendelijkheid erg hoog aangeschreven. Bij het bestellen via internet al heel goed geholpen. Toen gelijk een afspraak gemaakt en op de dag van de afspraak zelf uitstekend geholpen. Zeer klantvriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Daarnaast een goede prijs dus wat wil je nog meer !!
Prima bedrijf
Roy Ekkebus - eek Ubbergen
Had mijn velgen gekocht via internet en besproken met een medewerker. alles goed verlopen alleen helaas een wielmoer is kapot gegaan bij het demonteren van de oude velgen en moet ik zelf een nieuwe gaan kopen. ik raad dit bedrijf aan
Uitstekende service
G. - Antwerpen
In mei 2022 had ik een mooie setje velgen plus een setje antidiefstal moeren besteld hier. Die zomer kon ik de velgen helaas niet monteren omwv redenen dus had ik ze maar gestockeerd. Nu een jaar later, afgelopen maand wou ik ze laten plaatsen en kwam ik tot te conclusie dat er geen setje antidiefstal was meegeleverd. Grotendeels mij. Fouts omdat ik dit toen niet gecontroleerd had, maar de gedachte had dat giva wheels altijd wel in orde was met alles zoals met mijn eerder bestellingen. Ik had contact opgenomen met giva wheels en helaas kon een medewerker dit niet meer checken. Maar de beste man wou mij toch niet in de kou laten staan en heeft per direct een nieuw setje voor me besteld en deze laten opsturen. Een week later had ik deze al in huis. Ik kan niet anders dan vol lof zijn na deze service bij giva wheels. Bedankt en doe zo verder.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!