Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arbex

Over Arbex


Met ARBEX krijgt u aluminium velgen van hoogwaardige productie en een stijlvol design. ARBEX-velgen zijn niet alleen visueel in het oog springend, ze zijn ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Door hun meervoudige coating zijn ARBEX-velgen ook winterbestendig en kan er het hele jaar door op worden gereden. Dit is vooral voordelig als u op vierseizoenenbanden rijdt. De vele ABE- en ECE-goedkeuringen maken het ook gemakkelijker om de wielen te monteren en besparen u de tijdrovende rit naar een autokeuringscentrum.

Voor elk wat wils
Wij wensen u een goede rit met ARBEX velgen.

Arbex 4 velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Arbex velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.
GRATIS VERZENDING op alle webshopbestellingen. | Hoe bezorgen wij uw bestelling?

Hoe kunt u bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Assortiment Arbex 4 velgen

Giva Wheels levert het grootste assortiment Arbex velgen van Europa. Selecteer een model om alle beschikbare maten te zien. Wilt u ook weten of velgen van Arbex op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!