Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arbex

Over Arbex

Arbex, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, biedt een scala aan hoogwaardige velgen ontworpen door OXIGIN – AD Vimotion GmbH. Hun producten, die zowel betaalbaar als esthetisch aantrekkelijk zijn, zijn een populaire keuze voor autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel stijl als functionaliteit. Arbex velgen zijn voorzien van meerdere laklagen waardoor ze winterbestendig zijn en het hele jaar door gebruikt kunnen worden, wat ze bijzonder geschikt maakt voor voertuigen met all-season banden.

Het aanbod van Arbex omvat de Arbex 1 in matzwart (16 inch), de Arbex 6 in mat titanium (19 en 20 inch), en de Arbex 9 beschikbaar in titanium en titanium met gepolijst gezicht (17, 18 en 19 inch). Deze reeks biedt een verscheidenheid aan stijlvolle en duurzame opties voor verschillende autotypes en -stijlen.

Een belangrijk kenmerk van Arbex velgen is dat ze zijn uitgerust met ABE- (Allgemeine Betriebserlaubnis) en ECE-goedkeuringen, wat de montage vereenvoudigt en de noodzaak van extra keuringen vermindert. Dit maakt ze een ideale keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een probleemloze upgrade van hun voertuig. Met Arbex kiest u voor velgen die zowel qua uiterlijk als kwaliteit indruk maken, zonder de noodzaak van complexe installatieprocedures. Arbex wenst u een goede reis met hun stijlvolle en betrouwbare velgen.

Arbex 4 velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Arbex velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.
GRATIS VERZENDING op alle webshopbestellingen. | Hoe bezorgen wij uw bestelling?

Hoe kunt u bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Assortiment Arbex 4 velgen

Giva Wheels levert het grootste assortiment Arbex velgen van Europa. Selecteer een model om alle beschikbare maten te zien. Wilt u ook weten of velgen van Arbex op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 3318 reviews
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Zeer tevreden.
Edwin - Amsterdam
Ik heb helemaal niks op aan te merken. Past perfect levering was top.Ben super blij mijn auto ziet er nu beter uit. Ik zal jullie door verwijzen aan mensen die ik ken..... Mondelinge reclame is de beste reclame ..
Geweldig
Steven - Scherpenheuvel
Velgen zijn mooier dan op de foto . Ik had een probleem en dit was zeer snel opgelost met dank ervoor . In de toekomst ga ik nog bestelle vo mijn andere wagen
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken