Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Cades Helious Matt gunmetal with polished face
Logo Cades

Cades Helious Matt gunmetal with polished face velgen

Cades Helious Matt gunmetal with polished face velgen gemakkelijk online bestellen

Cades Helious Matt gunmetal with polished face velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Cades velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Cades staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Helious velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Cades Helious velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cades Helious-velgen voor uw voertuig te vinden.

Cades Helious Matt gunmetal with polished face

Beschikbare maten
22 inch
 
 
Cades Helious Matt gunmetal with polished face
Cades Helious velgen
Matt gunmetal with polished face
10J x 22 inch 5x112 ET 36
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Bentley, Mercedes-Benz, BMW, Audi, ...
Cades Helious Matt gunmetal with polished face
Cades Helious velgen
Matt gunmetal with polished face
10J x 22 inch 5x112 ET 46
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mercedes-Benz, ...

Over Cades

Sinds 2008 heeft Cades Wheels, vernoemd naar de zoon van de oprichter, zichzelf gevestigd als een symbool van kracht en veerkracht in de wereld van autowielen. Met wortels die teruggaan tot de vorige eeuw, combineert Cades klassieke ontwerpen met hedendaagse stijlen, met als resultaat een reeks wielen die zowel tijdloos als innovatief zijn.

Bij Cades draait alles om het creëren van een erfenis en het schrijven van geschiedenis in de auto-industrie. Na een belangrijke rol te hebben gespeeld in het vestigen van enkele van de grootste wielmerken in het Verenigd Koninkrijk, heeft Cades zijn eigen unieke pad uitgestippeld, gericht op kwaliteit, sterkte en duurzaamheid. Hun wielen, geproduceerd in een TUV-gecertificeerde omgeving, ondergaan strenge tests om te garanderen dat klanten een product van topklasse ontvangen dat niet alleen fantastisch oogt, maar ook uitzonderlijk presteert.

Cades heeft een indrukwekkend assortiment, waaronder modellen zoals Apollo, Artemis, en Vulcan. Deze collecties bieden een breed scala aan maten, zoals 19 en 20 inch, en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals zilver, mat zwart, en gunmetal met gepolijste accenten. Elke velg is ontworpen met het oog op de Britse weersomstandigheden, gebruikmakend van poedercoating op alle gepolijste oppervlakken en epoxyhars middenkammen voor een langdurig mooie uitstraling.

De nadruk bij Cades ligt op het leveren van uitzonderlijke producten voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl in hun wielen. Hun persberichten en onderscheidingen spreken boekdelen over hun toewijding en vakmanschap. Met meer dan een decennium ervaring in de branche, staat Cades Wheels garant voor een product dat niet alleen de markt leidt in looks en stijl, maar ook gebouwd is om elke uitdaging aan te gaan. Voor de autoliefhebber die op zoek is naar een combinatie van esthetiek en prestatie, zijn Cades velgen de ideale keuze.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken