Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite
Logo Konig Wheels

Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite velgen

Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite velgen gemakkelijk online bestellen

Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Konig velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Konig Wheels staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Ampliform velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Konig Wheels Ampliform velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konig Wheels Ampliform-velgen voor uw voertuig te vinden.

Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite

Beschikbare maten
17 inch
 
 
Konig Wheels Ampliform Dark metallic graphite
Konig Wheels Ampliform velgen
Dark metallic graphite
8J x 17 inch 4x100 ET 45
Levertijd vanaf: 14 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, BMW, Renault, Opel, ...

Over Konig Wheels

König Wheels, al meer dan 40 jaar een van de meest herkenbare merken in de aftermarket wielindustrie, heeft zich stevig gevestigd als een leider in de evolutie van de sport compact gemeenschap in de VS. Sinds 1982 produceert König enkele van de hoogste kwaliteit aftermarket velgen ter wereld. Oorspronkelijk gericht op het ontwikkelen van wielen voor jongeren die importvoertuigen aan het pimpen waren, heeft König zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf dat wielen produceert voor een veelheid aan voertuigsegmenten.

König staat bekend om zijn unieke wielmerken, waaronder König, Advanti Racing, Maxxim, Bravado Performance en Mamba Off-road. Daarnaast vervaardigt König ook wielen voor OEM-gebruik en enkele van de grootste wielmerken ter wereld. Met de nieuwste technologieën en strikte veiligheidsnormen, biedt König een reeks producten die aan de voorhoede staan van wieltechnologie.

Het assortiment van König Wheels omvat de Ampliform in brons en donker metallic grafiet (17, 18 en 19 inch), de Countergram in chroom en mat zwart (15, 17 en 19 inch), en de Dekagram in brons en semi matt zwart (15 tot 19 inch). De Dial In-serie in zwart, goud, mat grijs en wit (15 inch), en de Freeform in brons en matzilver (15 tot 19 inch) tonen de diversiteit aan stijlen. De Hexaform en Hypergram series bieden opties in matzwart, matbrons en verschillende grijstinten (15 tot 19 inch). De Oversteer in zwart (19 inch) en de Rewind in zilver (15 en 16 inch) completeren het aanbod.

König's doel is simpel: het beste product op de markt leveren met de meest vooruitstrevende stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Voor liefhebbers die op zoek zijn naar premium aftermarket velgen, is König Wheels een uitstekende keuze.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken