Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Ohm AMP Matt gunmetal
Logo Ohm

Ohm AMP Matt gunmetal velgen

Ohm AMP Matt gunmetal velgen gemakkelijk online bestellen

Ohm AMP Matt gunmetal velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Ohm velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Ohm staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de AMP velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Ohm AMP velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ohm AMP-velgen voor uw voertuig te vinden.

Ohm AMP Matt gunmetal

Beschikbare maten
21 inch
 
 
Ohm AMP Matt gunmetal
Ohm AMP velgen
Matt gunmetal
9J x 21 inch 5x120 ET 25
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Lexus, ...

Over Ohm

Ohm Wheels onderscheidt zich in de wereld van autovelgen door zich exclusief te richten op elektrische voertuigen, met name Tesla's. Elk wiel in het assortiment van Ohm is nauwkeurig ontworpen en ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van elektrische voertuigen, waarbij zowel esthetiek als functionaliteit centraal staan.

De precisie-engineering van Ohm Wielen omvat aandacht voor details zoals verspringende en niet-verspringende fitments, waarbij de achterwielen breder zijn dan de voorwielen voor verbeterde tractie en een assertievere uitstraling. Dit wordt verder ondersteund door specifieke aandacht voor wieloffset en backspace, waardoor een bredere houding en perfecte pasvorm binnen de wielkuipen van Tesla's gegarandeerd wordt. Deze factoren zijn essentieel om interferentie met ophangingsarmen en andere mechanische componenten te voorkomen.

In het Ohm-assortiment vindt u modellen zoals de AMP in mat zwart, matgrijs en zilver met een gepolijst voorkant, en de Lightning in zowel zwart als gunmetal. Ook is er de Proton-reeks, beschikbaar in zwart en zilver met een gepolijst voorkant. Deze wielen zijn ontworpen om naadloos te integreren met Tesla's originele centerdoppen en TPMS (bandenspanningscontrolesystemen), wat zorgt voor een moeiteloze en functionele overgang van de standaard Tesla-wielen naar Ohm's aangepaste ontwerpen.

Elk Ohm wiel is naafcentrisch, wat betekent dat ze perfect passen over de middenflens van de remrotor, waarbij het wiel concentrisch blijft met de wiellagers. Dit zorgt voor een nauwkeurige, goed gebalanceerde wiel/band montage en een vloeiende rijervaring. De keuze voor Ohm Wheels is een keuze voor wielen die specifiek zijn afgestemd op de unieke eisen van elektrische voertuigen, en biedt Tesla-eigenaren een manier om hun voertuigen te personaliseren zonder in te boeten aan prestaties of stijl.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken