Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

AMC Pacer velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Op zoek naar de ideale velg voor uw AMC Pacer 1974-1980? Het behoud van de authentieke uitstraling van uw klassieke auto is van cruciaal belang. Bij Giva Wheels begrijpen we dit volledig en bieden daarom, naast onze aftermarket velgen, een speciale reeks Vintage Retro velgen aan. Zo behoudt u de originele charme van uw klassieker, verzekerd van hedendaagse kwaliteit.

Bij Giva Wheels kunt u niet alleen kiezen voor losse velgen, maar ook uw aankoop compleet maken met zomerbanden en diverse andere accessoires. U heeft de keuze tussen thuisbezorging of professionele montage in onze werkplaats. Voor elke optie bieden wij een passende oplossing om uw rijervaring te optimaliseren.
We know what fits!
Alle getoonde velgen zijn gegarandeerd 100% compatibel en passen perfect op uw AMC Pacer 1974-1980.
Velgenfilter
U heeft de mogelijkheid om te filteren op basis van inchmaat, kleur, merk en/of specifieke kenmerken, of een combinatie van deze criteria te gebruiken voor uw selectie.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons Velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.
of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken