Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Emotion Concave Matt black with steel lip
Logo Emotion

Emotion Concave Matt black with steel lip velgen

Emotion Concave Matt black with steel lip velgen gemakkelijk online bestellen

Emotion Concave Matt black with steel lip velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Emotion velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Emotion staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Concave velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Emotion Concave velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Emotion Concave-velgen voor uw voertuig te vinden.

Emotion Concave Matt black with steel lip

Beschikbare maten
20 inch
 
 
Emotion Concave Matt black with steel lip
Emotion Concave velgen
Matt black with steel lip
8.5J x 20 inch 5x120 ET 35
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, BMW, Chevrolet, Cadillac, Honda, Saab, Land Rover, Opel, Lexus, ...

Over Emotion

Emotion Wheels, bekend om hun streven naar technische uitmuntendheid en stijlvolle designs, staat garant voor lichtmetalen velgen van de hoogste kwaliteit. Elk wiel wordt getest volgens de strengste kwaliteitsnormen, waarbij zowel techniek als afwerking aan bod komen. De velgen van Emotion Wheels bereiken de markt alleen na een grondige inspectie en goedkeuring door de Duitse TÜV, wat een teken is van hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Het productaanbod van Emotion Wheels omvat diverse stijlen en maten, geschikt voor een breed scala aan voertuigen en smaken. Modellen zoals de EMOTION CONCAVE, verkrijgbaar in mat zwart en zilver met stalen lippen in maten van 19 en 20 inch, zijn perfect voor liefhebbers van een diepe, sportieve look. De EMOTION MASH-serie, beschikbaar in gunmetal en matzilver met gepolijste voorkant in maten van 18 tot 20 inch, biedt een moderne en veelzijdige optie. Voor een meer race-geïnspireerde esthetiek is de EMOTION RACING in zwart met gepolijste voorkant beschikbaar in 18 inch, terwijl de EMOTION STRADA-serie in zwart met gepolijste undercut en hyperzwart in maten van 17 tot 20 inch een verfijnde en elegante keuze is. Tot slot is de EMOTION WASABI, verkrijgbaar in hyperzilver en mat zwart met gepolijste lip in 19 en 20 inch, een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een opvallende en dynamische uitstraling. Emotion Wheels combineert perfect techniek met esthetiek, wat resulteert in velgen die niet alleen uw auto verbeteren op het gebied van prestatie, maar ook een aanzienlijke bijdrage leveren aan de algehele uitstraling. Met hun gecertificeerde kwaliteit en gevarieerd assortiment zijn Emotion Wheels een topkeuze voor diegenen die zowel waarde hechten aan veiligheid als aan stijl.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken