Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
VLGN Wheels VFF12 Silver
Logo VLGN Wheels

VLGN Wheels VFF12 Silver velgen

VLGN Wheels VFF12 Silver velgen gemakkelijk online bestellen

VLGN Wheels VFF12 Silver velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment VLGN velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. VLGN Wheels staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de VFF12 velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u VLGN Wheels VFF12 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte VLGN Wheels VFF12-velgen voor uw voertuig te vinden.

VLGN Wheels VFF12 Silver

Beschikbare maten
22 inch
 
 
VLGN Wheels VFF12 Silver
VLGN Wheels VFF12 velgen
Silver
10J x 22 inch 6x135 ET 30
Levertijd vanaf: 14 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Ford, ...
VLGN Wheels VFF12 Silver
VLGN Wheels VFF12 velgen
Silver
10J x 22 inch 6x135 ET 38
Levertijd vanaf: 14 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Lincoln, Ford, ...

Over VLGN Wheels

VLGN Wheels staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke wielen die een perfecte balans tussen stijl en prestatie bieden. Deze wielen zijn het toonbeeld van kwaliteit en design, waardoor ze een favoriet zijn onder autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel esthetiek als functionaliteit. De wielen van VLGN zijn ontworpen om een ongeëvenaarde mix van uitstraling en prestaties te leveren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor de autosport.

Het assortiment van VLGN omvat diverse modellen, zoals de VF10, VF5 en de VF9 MESH, elk verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals Black, Bronze, Gunmetal en Silver. Deze variëteit verzekert dat er voor elke auto en elke smaak een geschikte optie beschikbaar is. De VF5-serie, bijvoorbeeld, is beschikbaar in maten van 20 tot 22 inch en komt in afwerkingen als Black Sparkle en Brushed Titanium, wat een duidelijke indicatie is van de diversiteit en de aandacht voor detail die VLGN in zijn producten legt.

VLGN Wheels focust op innovatie en vakmanschap, waarbij elk wiel wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit. Deze benadering garandeert niet alleen de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de wielen, maar zorgt ook voor een unieke look die uw auto onderscheidt van de rest.

Kies voor VLGN Wheels om uw auto te voorzien van wielen die niet alleen mooi zijn, maar ook een statement maken op de weg. Of u nu op zoek bent naar een sportieve uitstraling of een elegante touch, VLGN Wheels biedt de perfecte oplossing voor elke auto en elke persoonlijke stijl. Met VLGN Wheels kiest u voor topkwaliteit en een onmiskenbare stijl die uw auto een voorsprong geeft.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken