Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Alurims AR001 Bronze with polished face
Logo Alurims

Alurims AR001 Bronze with polished face velgen

Alurims AR001 Bronze with polished face velgen gemakkelijk online bestellen

Alurims AR001 Bronze with polished face velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Alurims velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Alurims staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de AR001 velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Alurims AR001 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alurims AR001-velgen voor uw voertuig te vinden.

Alurims AR001 Bronze with polished face

Beschikbare maten
19 inch
 
 
Alurims AR001 Bronze with polished face
Alurims AR001 velgen
Bronze with polished face
8.5J x 19 inch 5x112 ET 35
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, MG, Cupra, Audi, McLaren, Lamborghini, Skoda, Chrysler, SsangYong, Seat, Infiniti, ...
20 inch
 
 
Alurims AR001 Bronze with polished face
Alurims AR001 velgen
Bronze with polished face
9J x 20 inch 5x112 ET 30
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
XPeng, Bentley, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Cupra, Mercedes-AMG, Porsche, Audi, McLaren, Lamborghini, Skoda, Toyota, ...

Over Alurims

Alurims, opgericht in 2007, is een bedrijf dat zich richt op het voldoen aan de behoeften van hun klanten door het leveren van hoogwaardige producten tegen een redelijke prijs. Met de klanttevredenheid als hoogste prioriteit, combineert Alurims passie voor mooie auto's en tuning met innovatieve productontwikkeling.

Het merk ALURIMS® staat symbool voor deze passie en inzet voor kwaliteit. Hun velgen zijn het resultaat van zorgvuldig ontwerp en worden gekenmerkt door hun eigen, geregistreerde ontwerpen in drie prachtige kleuren. Deze velgen worden vervaardigd met het geavanceerde Flow Forming productieproces, wat resulteert in velgen die zowel duurzaam zijn als licht van gewicht.

De AR001-serie van Alurims is een toonbeeld van hun vakmanschap, beschikbaar in maten 18, 19 en 20 inch en in afwerkingen zoals zwart met gepolijst voorkant, brons met gepolijst voorkant en hyperzwart. De AR002-serie, verkrijgbaar in hyperzwart, toont ook de toewijding van Alurims aan stijlvolle en functionele ontwerpen.

Het gebruik van Flow Forming technologie door Alurims zorgt ervoor dat hun velgen uitblinken in termen van gewichtsbesparing en sterkte, terwijl ze ook een grotere weerstand bieden tegen beschadigingen en vervormingen. Dit maakt Alurims velgen bijzonder aantrekkelijk voor tuningliefhebbers en auto-enthousiasten die op zoek zijn naar een optimale balans tussen prestaties en esthetiek.

Door te kiezen voor Alurims wielen, kiest men voor een merk dat innovatie, duurzaamheid en passie voor auto's belichaamt. Alurims biedt een perfecte combinatie van technologie en design, ideaal voor diegenen die hun voertuig willen verbeteren met zowel visuele aantrekkingskracht als verbeterde prestaties.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken