Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Cray Hammerhead Black
Logo Cray

Cray Hammerhead Black velgen

Cray Hammerhead Black velgen gemakkelijk online bestellen

Cray Hammerhead Black velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Cray velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Cray staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Hammerhead velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Cray Hammerhead velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cray Hammerhead-velgen voor uw voertuig te vinden.

Cray Hammerhead Black

Beschikbare maten
19 inch
 
 
Cray Hammerhead Black
Cray Hammerhead velgen
Black
9J x 19 inch 5x120 ET 38
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Chevrolet, Bugatti, Opel, ...
21 inch
 
 
Cray Hammerhead Black
Cray Hammerhead velgen
Black
9J x 21 inch 5x120 ET 38
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Chevrolet, ...

Over Cray

Cray Wheels staat bekend om zijn exclusieve focus op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige aftermarket velgen voor Corvette sportwagens. Sinds 1953 is Cray toegewijd aan het creëren van velgen die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook daadwerkelijk prestatieverbeteringen bieden voor Corvettes. Dit wordt bereikt door geavanceerde technologieën zoals Flow Form Technology te gebruiken, wat resulteert in sterkere, lichtere wielen.

De expertise van Cray in Corvette engineering zorgt ervoor dat elk wiel naadloos aansluit bij verschillende Corvette-modellen en -jaren. Kenmerken zoals precisie wiel offsets en speciale ontwerpen voor oversized Corvette remmen en ophangingscomponenten zijn standaard. De productietechnieken van Cray zijn baanbrekend en leveren velgen op die een must-have zijn voor elke Corvette-eigenaar.

Cray's assortiment omvat diverse aantrekkelijke modellen zoals de Astoria, Eagle, Hammerhead, Panthera en Spider series. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder Black with Polished Face, Gunmetal, Matt Black, Gold with Polished Face, Silver with Polished Face, en Chrome. De beschikbare inchmaten variëren, waardoor er voor elke Corvette een passende optie is.

Door te kiezen voor Cray Wheels krijgt een Corvette niet alleen een esthetische upgrade, maar worden ook de prestaties en veiligheid verbeterd. Dit maakt Cray een topkeuze voor liefhebbers die het beste voor hun Corvette zoeken.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken