Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Parotech

Parotech velgen: Innovatie en stijl in auto-accessoires

Parotech Wheels onderscheidt zich in de wereld van auto-accessoires door een exclusieve focus op het ontwikkelen van hoogwaardige wielen. Hun rijke geschiedenis en toewijding aan vakmanschap zijn terug te zien in het brede assortiment aan innovatieve en stijlvolle wielontwerpen, die voldoen aan de uiteenlopende behoeften en smaken van autoliefhebbers over de hele wereld.

De producten van Parotech zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet alleen duurzaam zijn, maar ook prestaties leveren die aan hoge standaarden voldoen. Of het nu gaat om elegante designs zoals de Parotech Story of sportieve modellen zoals de Parotech Helios, elk wiel is een meesterwerk van design en functionaliteit.

Parotech's assortiment varieert van strakke lijnen en opvallende details tot een focus op functionaliteit, waarmee het merk tegemoetkomt aan de verwachtingen van veeleisende autoliefhebbers. De beschikbare maten en ontwerpen bieden klanten de vrijheid om de perfecte match te vinden die past bij de stijl en specificaties van hun voertuig.

Parotech Wheels staat bekend om zijn nadruk op kwaliteit, design en innovatie, waardoor het een favoriete keuze blijft voor autoliefhebbers die streven naar uitmuntendheid in elk detail van hun voertuig. Het kiezen voor Parotech betekent het kiezen voor een merk dat zowel vorm als functie belichaamt, waarmee uw voertuig een onderscheidende en verfijnde uitstraling krijgt. Ontdek de diverse wereld van Parotech Wheels en verrijk uw auto met wielen die elk aspect van design en prestatie omarmen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Parotech velgen voor uw voertuig te vinden.

Parotech velgen overzicht

Parotech velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Parotech Wheels, een leider in auto-accessoires, gespecialiseerd in stijlvolle, hoogwaardige wielen die zowel esthetiek als prestaties verhogen

Bestel velgen van Parotech en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Parotech velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Parotech velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Parotech velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Parotech velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Parotech velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Parotech velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Parotech velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Parotech velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Parotech velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Parotech velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Parotech velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Parotech online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Parotech eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Parotech velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Parotech velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Parotech velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Parotech bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Parotech velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Parotech velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken