Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Parotech

Over Parotech

Parotech Wheels is een toonaangevende speler op het gebied van auto-accessoires, met een specialisatie in hoogwaardige wielen die de esthetiek en prestaties van voertuigen verbeteren. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan vakmanschap biedt Parotech een breed assortiment aan innovatieve en stijlvolle wielontwerpen die voldoen aan de uiteenlopende smaken van autoliefhebbers wereldwijd.

De wielen van Parotech worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om duurzaamheid en prestaties te waarborgen. Of het nu gaat om strakke lijnen, opvallende details of een compromisloze focus op functionaliteit, Parotech Wheels streeft ernaar om aan de verwachtingen van de meest veeleisende autoliefhebbers te voldoen.

Het assortiment van Parotech omvat een verscheidenheid aan ontwerpen en maten, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de perfecte wielen te kiezen die passen bij de stijl en specificaties van hun voertuigen. Of het nu gaat om sportieve prestaties, een verfijnde uitstraling of een combinatie van beide, Parotech Wheels biedt een diverse selectie die de persoonlijkheid van elke auto versterkt.

Met een focus op kwaliteit, design en innovatie blijft Parotech Wheels een favoriete keuze voor autoliefhebbers die streven naar uitmuntendheid in elk detail. Ontdek de wereld van Parotech Wheels en geef uw voertuig een onderscheidend tintje met wielen die zowel vorm als functie omarmen.

Parotech velgen overzicht

Parotech velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Parotech velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Parotech, variërend van 14 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Parotech velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Parotech velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Parotech velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Parotech leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Parotech op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Parotech velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Parotech velgen, daarnaast worden Parotech velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Parotech velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Parotech velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Parotech gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Parotech optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Parotech velgen?

Parotech gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Parotech op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Parotech bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Parotech bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!