Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Luethen Motorsport

Luethen Motorsport: Exclusieve velgen van hoge kwaliteit

Luethen Motorsport, een gerenommeerd Duits bedrijf, staat bekend om zijn uitzonderlijke expertise in het verfijnen van voertuigen. Het bedrijf richt zich op klanten die niets minder dan het beste verwachten en benadrukt kwaliteit als hun primaire focus. Dit streven naar kwaliteit, gecombineerd met exclusieve ontwerpideeën, onderscheidt Luethen Motorsport in de markt.

De producten van Luethen Motorsport zijn ontworpen om voertuigen sportiever, hoogwaardiger en unieker te maken. Hun maatwerkbenadering, 'Tailor Made', garandeert dat elk product voldoet aan de specifieke wensen en eisen van hun klanten. De garantie die zij bieden - levenslang op de structuur van de lichtmetalen velgen en drie jaar op de coating - getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Onder leiding van directeur en hoofdingenieur Markus Lüthen, streeft het bedrijf ernaar om professioneel ontwikkelde producten te leveren die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende klanten. Hun productportfolio bevat enkel artikelen van de hoogste kwaliteit en wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid.

Enkele opvallende voorbeelden uit hun assortiment zijn de Luethen Motorsport Edition 1 velgen, beschikbaar in kleuren zoals antraciet met gepolijste afwerking en mat zwart, die beide beschikbaar zijn in 20-inch maten. Deze velgen zijn niet alleen een statement van superieure kwaliteit, maar ook van stijl en individualiteit.

Luethen Motorsport onderscheidt zich door hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, en staat daarmee bekend als een van de toonaangevende bedrijven in de sector van high-end voertuigverfijning.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Luethen Motorsport velgen voor uw voertuig te vinden.

Luethen Motorsport velgen overzicht

Luethen Motorsport velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Luethen Motorsport voor premium, op maat gemaakte velgen. Ervaar onze levenslange garantie op structuur en drie jaar garantie op coating.Alle Luethen Motorsport velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Luethen Motorsport en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Luethen Motorsport velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Luethen Motorsport velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Luethen Motorsport velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Luethen Motorsport velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Luethen Motorsport velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Luethen Motorsport velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Luethen Motorsport velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Luethen Motorsport velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Luethen Motorsport velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Luethen Motorsport velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Luethen Motorsport velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Luethen Motorsport online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Luethen Motorsport eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Luethen Motorsport velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Luethen Motorsport velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Luethen Motorsport velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Luethen Motorsport bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Luethen Motorsport velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Luethen Motorsport velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken