Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Fairway alloys

Over Fairway alloys

Wij bouwen gewoon de beste wielen en banden ter wereld. Door onze rijke erfenis in de auto wielen industrie die meer dan 35 jaar omspant, zijn we trots om onze expertise door te geven aan een nieuwe generatie van enthousiastelingen die begrijpen dat maatwerk het belangrijkste statement is voor elk voertuig. We hebben onze passie voor voertuigen meegenomen van de weg naar de karrenpaden met hetzelfde oog voor detail en prestaties. Onze belofte is om producten te blijven produceren die mensen het gevoel geven dat ze iets anders hebben dan de standaard.

Fairway alloys velgen overzicht

Fairway alloys velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Fairway alloys weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Fairway alloys velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Fairway alloys treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Fairway alloys zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Fairway alloys en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Fairway alloys velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Fairway alloys velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Fairway alloys velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Fairway alloys leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Fairway alloys op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Fairway alloys velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Fairway alloys velgen, daarnaast worden Fairway alloys velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Fairway alloys velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Fairway alloys velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Fairway alloys gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Fairway alloys optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Fairway alloys velgen?

Fairway alloys gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Fairway alloys op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Fairway alloys bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Fairway alloys bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!