Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mille Miglia

Mille Miglia velgen: Italiaanse elegantie en topkwaliteit sinds 1971

Mille Miglia, opgericht in 1971 door Ernesto Maifrini, is al bijna een halve eeuw een symbool van Italiaanse elegantie en kwaliteit in de wereld van autovelgen. Deze velgen zijn al decennialang de keuze voor veeleisende klanten die een vleugje elegantie aan hun auto willen toevoegen.

Het merk, dat zijn wortels heeft in de rijke Italiaanse traditie van design en vakmanschap, blijft trouw aan zijn oorspronkelijke visie van het leveren van topkwaliteit en esthetisch aantrekkelijke velgen. Met een focus op zowel innovatie als respect voor traditie, biedt Mille Miglia een breed scala aan velgen die geschikt zijn voor diverse autotypes en stijlen.

De collectie omvat modellen zoals MM047, MM1020, MM1022, MM1023, MME3 en MME5, beschikbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen zoals antraciet, zwart en mat antraciet. Deze wielen, verkrijgbaar in maten variërend van 17" tot 20", zijn niet alleen ontworpen voor prestaties, maar ook voor visuele aantrekkingskracht, met opties zoals gepolijste voorkanten en lippen die een extra dimensie van verfijning toevoegen.

Mille Miglia's toewijding aan kwaliteit en design maakt hun velgen een uitstekende keuze voor de automobilist die streeft naar een combinatie van prestatie en esthetische perfectie. De naam Mille Miglia staat synoniem voor een rijke erfgoed en een ongeëvenaarde stijl, waardoor elke auto die met deze velgen is uitgerust een statement maakt van Italiaanse klasse en finesse.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mille Miglia velgen voor uw voertuig te vinden.

Mille Miglia velgen overzicht

Mille Miglia velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Mille Miglia velgen, het symbool van Italiaanse elegantie en kwaliteit. Een breed scala aan stijlvolle designs voor de verfijnde automobilist.Alle Mille Miglia velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Mille Miglia en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Mille Miglia velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Mille Miglia velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Mille Miglia velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Mille Miglia velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Mille Miglia velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Mille Miglia velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Mille Miglia velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Mille Miglia velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Mille Miglia velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Mille Miglia velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Mille Miglia velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Mille Miglia online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Mille Miglia eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Mille Miglia velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Mille Miglia velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Mille Miglia velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Mille Miglia bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Mille Miglia velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Mille Miglia velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken