Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Mandrus

Mandrus velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Mandrus velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Mandrus kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Mandrus, variërend van 19 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Mandrus velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Mandrus

Mercedes-Benz Benz heeft haar reputatie verdiend als een redoubtable technologische pionier, legendarisch voor hun technische uitmuntendheid. Dus de productie van aftermarket wielen voor Mercedes-Benz die daadwerkelijk een upgrade zijn ten opzichte van de originele velgen vereist een intense toewijding aan innovatie en een obsessie voor kwaliteit. Dat is wat Mandrus Wheels tot een alom geprezen marktleider heeft gemaakt.


Terwijl onze prachtige ontwerpen uw aandacht zullen trekken, en de pasvorm en afwerking van onze aangepaste wielen voor uw Mercedes-Benz Benz indruk zullen maken, is het gewichtsbesparing dat tot onze hoogste prioriteiten behoort. Voertuigprestaties zijn vooral gevoelig voor het gewicht van de wielen, omdat wielen de grootste bijdrage leveren aan het zogenaamde onafgeveerde gewicht, de vloek van de autotechniek. Aandacht voor het gewicht is zelfs nog belangrijker als u van plan bent de breedte en diameter van de wielen te vergroten, zoals de meeste upgraders doen.

Onze precisie engineering begint met een metallurgisch wonder, eigen aluminium legeringen die ons in staat stellen de optimale combinatie van sterkte en gewichtsbesparing te kiezen. Alle Mandrus wielen zijn gemaakt van monoblock legeringen, maar de lichtgewicht wielen zijn vervaardigd met behulp van een zeer geavanceerd proces genaamd Rotary Forging™. Bij rotary forging wordt het aluminium billet op hoge snelheden onder intense druk rondgedraaid terwijl het wordt gesmeed. Deze krachten veranderen de moleculaire structuur van het metaal fundamenteel, waardoor het zowel lichter als sterker wordt. Belangrijk is dat de grootste gewichtsbesparing wordt gerealiseerd bij de omtrek van het wiel, waardoor de rotatiemassa aanzienlijk wordt gereduceerd en de prestaties van het voertuig worden verbeterd.

Wij maken alleen aangepaste velgen voor Mercedes-Benz Benz voertuigen en we maken ze volgens specificaties die net zo strak of strakker zijn als die van Mercedes-Benz zelf. Als gevolg hiervan, de originele apparatuur logo centerdop en bandenspanning controlesysteem precies opnieuw te installeren in Mandrus wielen. Mandrus wielen zijn ontworpen met massieve lippen om een onovertroffen band bead lock te garanderen. Tenslotte zijn onze wielen ook ontworpen om naafcentrisch te zijn, wat betekent dat het middengat precies over uw Mercedes-Benz naaf past voor een soepele, trillingsvrije rit.

Mandrus velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Mandrus zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Mandrus zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Mandrus modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Mandrus lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Mandrus velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Mandrus velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Mandrus velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Mandrus velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Mandrus velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Mandrus leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Mandrus op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mandrus velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Mandrus velgen, daarnaast worden Mandrus velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Mandrus velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Mandrus velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Mandrus gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Mandrus optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Mandrus velgen?

Mandrus gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Mandrus op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Mandrus bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Mandrus bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!