Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Aston Martin DB9 velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Op zoek naar de perfecte velg voor uw Aston Martin DB9? Het royale aanbod van exclusieve velgen voor supercars laat het hart van elke autoliefhebber sneller kloppen. Hier is geen ruimte voor middelmaat! Exclusiviteit, perfecte pasvorm en inzetbaarheid van onze geselecteerde velgenmerken is voor ons een duidelijke voorwaarde. Eigenaren van exclusieve sportwagens zullen zich hier beslist thuis voelen.

Is al dit exclusiefs voor u nog steeds niet exclusief genoeg?
Giva Wheels designed samen met u 1-, 2- of 3-delige velgen met forged techniek. Geproduceerd in TÜV-gecertificeerde fabrieken. Onder het merk Korbach bieden wij u op maat gemaakte velgen met bv eigen gekozen ET waardes, breedtes en finishes.

Het resultaat; een unieke persoonlijke stijl en gericht op de toepassing van uw supercar.

Voor inspiratie bezoekt u onze Aston Martin fotogalerij en ontdek de vele mogelijkheden voor uw Aston Martin DB9. Wij zouden ook graag een foto ontvangen van uw voertuig met de nieuwe velgen, dus stuur gerust uw foto's naar ons via onze sociale media of e-mail.
Hebt u vragen over onze producten of het bestelproces?
Neem gerust contact met ons op via whatsapp, telefoon of email. Wij helpen u graag om uw wielen klaar te maken voor een veilige en comfortabele rit.
Velgenfilter
U kunt filteren op inchmaat, kleur, merk en/of kenmerk, of meerdere selecties samen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zwarte én antraciete velgen, of meerdere merken zoals Borbet, GMP, Japan Racing en Vossen Wheels. Hierdoor kunt u een selectie maken die precies aansluit op uw wensen.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2862 reviews
Prima bedrijf
Roy Ekkebus - eek Ubbergen
Had mijn velgen gekocht via internet en besproken met een medewerker. alles goed verlopen alleen helaas een wielmoer is kapot gegaan bij het demonteren van de oude velgen en moet ik zelf een nieuwe gaan kopen. ik raad dit bedrijf aan
Uitstekende service
G. - Antwerpen
In mei 2022 had ik een mooie setje velgen plus een setje antidiefstal moeren besteld hier. Die zomer kon ik de velgen helaas niet monteren omwv redenen dus had ik ze maar gestockeerd. Nu een jaar later, afgelopen maand wou ik ze laten plaatsen en kwam ik tot te conclusie dat er geen setje antidiefstal was meegeleverd. Grotendeels mij. Fouts omdat ik dit toen niet gecontroleerd had, maar de gedachte had dat giva wheels altijd wel in orde was met alles zoals met mijn eerder bestellingen. Ik had contact opgenomen met giva wheels en helaas kon een medewerker dit niet meer checken. Maar de beste man wou mij toch niet in de kou laten staan en heeft per direct een nieuw setje voor me besteld en deze laten opsturen. Een week later had ik deze al in huis. Ik kan niet anders dan vol lof zijn na deze service bij giva wheels. Bedankt en doe zo verder.
Zeer tevreden
Aris Gies - Puurs
Geen schade aan de velgen of banden. Ze waren goed gemonteerd en uitgelijnd. Ook bezorging was goed. Stevig ingepakt. Echt top. Het enige minpuntje (nu ben ik echt aan het muggenzitten), er zat nog vet op de velgen van de montage van de banden op de velg. Dat is het enige ’’minpuntje’’. Heel tevreden. Heb m’n vrienden ook aangeraden zeker eens te bekijken wat voor hun auto’s mogelijk is.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!