Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Jeep OEM Wheels

Originele Jeep velgen: Authentiek avontuur en duurzaamheid

Jeep OEM Wheels, rechtstreeks van de originele fabrikant, zijn het ultieme symbool van robuustheid en betrouwbaarheid, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke eigenschappen van uw Jeep. Deze velgen zijn vervaardigd met de precisie en het vakmanschap waar Jeep bekend om staat, en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Elke Jeep OEM Wheel is met zorg en expertise samengesteld om de prestaties en veiligheid van uw Jeep te verbeteren, zonder afbreuk te doen aan het iconische ontwerp. De velgen zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit en getest onder extreme omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel stedelijke wegen als ruige off-road avonturen.

Jeep OEM Wheels staan bekend om hun duurzaamheid en sterkte, kenmerken die essentieel zijn voor het trotseren van uitdagende terreinen. Deze originele velgen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw voertuig, maar verhogen ook de off-road capaciteiten, waardoor uw Jeep klaar is voor elk avontuur.

Door te investeren in Jeep OEM Wheels, kiest u voor een product dat speciaal is ontworpen om de unieke eigenschappen van uw Jeep te versterken. Deze velgen zorgen voor een optimale rijervaring, zowel in de stad als in het veld, en garanderen een naadloze compatibiliteit met uw voertuig.

Jeep OEM Wheels zijn de perfecte keuze voor Jeep-eigenaren die waarde hechten aan authenticiteit, duurzaamheid en prestaties. Ze weerspiegelen de avontuurlijke geest van het merk Jeep en zijn een essentiële aanvulling voor iedereen die het maximale uit zijn voertuig wil halen. Kies voor het echte Jeep-gevoel met de originele kwaliteit en stijl van Jeep OEM Wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Jeep OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Jeep OEM velgen overzicht

Jeep OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor de originele Jeep OEM Wheels voor een naadloze integratie en verbeterde off-road capaciteiten van uw Jeep.Alle Jeep OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Jeep OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Jeep OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Jeep OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Jeep OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Jeep OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Jeep OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Jeep OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Jeep OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Jeep OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Jeep OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Jeep OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Jeep OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Jeep OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Jeep OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Jeep OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Jeep OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Jeep OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Jeep OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Jeep OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Jeep OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Jeep OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Jeep OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Jeep OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken